maanantaina, maaliskuuta 21, 2005

Luin muiden blogeja!

Kuukkelikisan lähestyessä dramaattista loppuratkaisuaan tulee luetuksi muiden blogeja. Blogistanin ylivalvoja ja kuukkeliraati minua armahtakoon!

Onhan siellä toki juttuja, vaikka on tunnustettava, ettei siinä useinkaan huumori tule mieleen niitä tavatessa. Pitäisi ehkä opetella lukemaan. Tavaaminen on kyllä huomattavan paljon nokkelampaa rivien välissä luettaessa.

Ymmärrän. Ei enää vihjailuja. Sen sijaan suora esimerkki manipulaatiosta ja ihmisten puliveivaamisesta.

Luin Jäädykepiirikunnasta, että

"Sedis kertoi PA:n kommenttilokerossa sekoittavansa aina PA:n, Kuuluttajan ja jonkun Vt:n. Ei tuo vielä mitään; Minä sekoitan aina Sediksen ja Sediksen elokuvablogin".

Arvatkaa oliko minun vaikea löytää tuota Siriuksen takaa lähes inhimillisellä koodilla lähetettyä merkintää uudestaan, koska muistin kyseessä olevan vain Pää aukileelle tekemäni muistiinpano, ja sitten tämä Jäädykepiirikunnan vt - varatoimitusjohtaja? - joka tässä taannoin suunnitteli vähemmän hämmästyttävällä tavalla nimensä muutosta joksikin muuksi bezirkiksi, ikään kuin tuossa nimessä ei olisi tarpeeksi unohtamista, puuttui tähän lähes yksityisasiaan, jossa - tämä tunnustettakoon aivan suoraan - hänet kyllä mitättömässä sivuroolissa mainittiin.

Vain, yksinomaan jos ja vain jos, hirvittävällä onnella ja vuosien tuomalla tekstisuuntavaistolla; oikeastaan sillä samalla, jolla löydän omista gigabytevarastoistani nämä vuosien varrella huippuunsa kypsytetyt gaalatekstit, pystyin jäljittämään uudelleen tämän kuin luonnonvaraisesti eteeni tupsahtaneen - älä nyt ajattele teekkareita - monimutkaisen kommentaatiorypään, jota erityisesti hämäsi Kuuluttajan koulutusohjelman jättimäinen pako aktiivikommentoijien joukosta juuri tänä aamuna.

Näin kehittelin muistisäännön, joka on kuin Jaakobin poikain nimet tai RoomKoKoGalEfFiliKol, TessaTessaTimoTimoTiitFilemon.

Helppo muistisääntö kaikille blogiontologiasta kiinnostuneille:

Sediksen elokuvablogi on erikoisblogi. Se synnyttää ovaalinmuotoisia kuukkeleita elokuvista.

Sedis Blogi on
yliesierikoisvaravaurioraivausvuorovarausratkaisupäällikköblogi.

Se on ylimaallinen, übermenschlichen ja unihorisontaalinen yleisblogi, joka sopii kaikille perheenjäsenille viimeistä pikkuvarvasta myöten.

4 kommenttia:

Kuuluttaja kirjoitti...

Kiitos. Tämä oli kaunis ja opettavainen tarina.

Ohari kirjoitti...

Joku saisi tehdä Blogistanian äänentoistolle Jotain. Täällä kaikuu pahasti. Kohta ei enää tiedä yhtään, kenen blogissa milloinkin on - ja miten täältä pääsee pois!

Jari Sedergren kirjoitti...

Niin kuin sherpa huutaa, herpa vastaa. Tunnettu himan alan lailla kaikuva sananlasku. 12. [Totta kai minä laskin sanat]

Jari Sedergren kirjoitti...

Eräs Blogistanin kiintoisimpia piirteitä on tämä kuvitelma, että täältä pääsisi pois.

Ei, Blogistanin pääovessa lukee heti portin yläpuolella pienellä painettuna, sen "Arbeit macht frei" -kyltin alapuolella, että "Ken tästä käy saa kaiken toivon heittää."

Ja nythän on niin, että kyse ei ole Ken-nukesta, vaikka siinä onkin räjähtävää voimaa tuossa ilmaisussa, ilmaisasussa ja ilmaa sussa.