tiistaina, maaliskuuta 15, 2005

Seepra- ja kudupihvejä

Ostoksilla Stockmannilla. Mukaan tarttui Afrikka-viikoilta pari reilua seepran ulkofilepihviä ja kaksi kunnollista kudun sisäfilepihviä.

Nyt pitäisi vain keksiä miten ne valmistetaan. Siis riittävän oikeaoppisesti. Nälkä on hirmuinen.

Voisi syödä vaikka seepran.

9 kommenttia:

Catlee kirjoitti...

Eikös ne Stokkalla neuvonut miten niitä laitetaan???:-))
Olin muuten Jonesissa viime lauantaina,sun paikka oli tyhjä:-)

mea kirjoitti...

Kaisse tyhjä oli, kun Sedis oli Meanderthaliassa vankina korkokengän ja pikkusormen välissä. Pääsi tosin pakenemaan, joten varmaan kohta taas näkyy Jonesissa.

Sedis kirjoitti...

Hei, tämähän alkaa käydä mielenkiintoiseksi!

Pitäisikö panna äänestys käyntiin siitä, missä minun pitäisi olla ensi perjantaina?

CatLee kirjoitti...

No onneksi mulla oli seuraa, Klasun Kaarina oli mukana... Ensi perjantaina voisit olla vaikka... Jonesissa,ähä..

Sedis kirjoitti...

Olet perustanut bloginkin! Mnauu!

Anonyymi kirjoitti...

Ja kohta varmaan Pipsakin tekee ZeroFortyllä tarjouksen josta ei voi kieltäytyä...

Pipsa kirjoitti...

Catfight ;)

Sedis kirjoitti...

Pitää varmaan muuttaa kohta nimimerkiksi Schizo-Sedis. Globaaleja seikkailuja asfalttiviidakossa.

liisapien kirjoitti...

Kudua en ole koskaan syönyt, ja sinun kudusi näyttää vielä ruunaltakin. Ja ruunien kanssa ei joudu kuin pettymään. Mutta seepra sitten. Pistä se kunnon marinadiin (ehdotan valkoviiniä ja riittävästi sörsseleitä) ja anna marinoitua hyvän aikaa, sanoisin että ainakin vuorokauden yli jääkaapissa. Sitten ennen paistamista huoneenlämpöön puoleksi päiväksi.
Oma makumuistoni zebrasta: sitkeä ja vähämakuinen. Kokemus on peräisin Afrikasta, enkä ole lopultakaan varma oliko se sittenkään seepra vai joku muu elukka.
Mutta Afrikassa on kivaa!