torstaina, syyskuuta 22, 2005

Nälkäpäivää!

Tänään voi sitten tervehtiä vastaantulijoita sanomalla Nälkäpäivää.

Sen kunniaksi Stockmannilla näyttää olevan tarjouksessa naudan sisä- ja paahtopaistia edulliseen kymmenen euron kilohintaan. Helsingin Sanomien ruokatorstai-sivusto tarjoaa riistalintuja maukkaissa soosseissa, libanonilaisen ruoan hienouksia unohtamatta. Vaikka tuosta juustokuminan upeudesta mausteena olen samaa mieltä. Sopii esimerkiksi porkkanakeittoon tai purjoperunakeittoon.

Päivän linkki on kuitenkin Punaisen ristin blogiin, "Nälkäpäiväkirjaan, jossa teemana on elämyskokeilu: "Miltä tuntuu elää avustuspaketin ruualla maanantaista lauantaihin?"

Nälkäpäivä-viikon kokeilijoita ja bloggareita ovat Meri-Tuuli Lindström, Saimi Nousiainen, Jasper Pääkkönen ja Tommy Tabermann. Kaksi näistä on ihan tuttuja nimiä ja Saiminkin yhdistän jotenkin misseyteen, lienenkö oikeassa.

Nälkää tai ainakin melkein lupaa myös Maailmanpankki, joka ilmoittaa Suomen kasvun puolittuvan tänä vuonna viime vuodesta. Helsingin Sanomien Jyri Raivio ounastelee, että arvion takana on metsäteollisuuden lakko tai sitten jotain muuta. "Toinen mahdollinen syy on se, että Suomen kaltaisten pienten, ongelmattomien maiden luvut vedetään enemmän tai vähemmän hatusta."

Tuo parempaa syytä erota Maailmanpankista ei ole. Miksi toimittaja ei tee johtopäätöstä!

Vaan yhtä ei joukossa näy, Karu Selli sieltä on poissa. Sekä top-listalta että bloggerista. R.I.P.

6 kommenttia:

Timo kirjoitti...

Milloin voimme kaikki sanoa kaikille vastaantulijoille kansainvälistä käsipäivää?

Jari Sedergren kirjoitti...

Ihan milloin vain. Kannattaa pukeutua valmiiksi valkoisiin.

Jari Sedergren kirjoitti...

Ehkä semmoinen feeniksblogi syntyy. Mutta on tylsää kun ei Sellisti, Kuulis, Vt eikä saksalaisstuva PA:kaan hauskuuta.

Sun äitis kirjoitti...

Voi Sedis, miten jaankaan tuntemuksesi!

Sinä olet tuollainen yliopistomies ja asiablogaaja, joka hulvattomana blogikommentaattorina näytää toisen puolen itsestään. Minä tällainen opettajankääkkä, joka yrittää pysyä ajassa kiinni hengailemalla nuorten sällien kammareissa.

Meille jos kelle voi käydä huonosti, jos Sellisti-Vt-PA-Kuulis -tyypiset purskahdukset tyrehtyvät. Ajatteles, jos meistä tulee keski-ikäisiä tosikkoja ilman vetreiden nuorten veikkojen stimuloivaa vaikutusta!

Pitäisköhän munkin mennä karaokeen? Paitsi etten osaa laulaa!

Jari Sedergren kirjoitti...

Sinä kurja vain menit tankkaamaan autoasi.

Anonyymi kirjoitti...

...Ja sitten syömään oikein ison verisen pihvin valkosipuliperunoilla...Namskis!