keskiviikkona, marraskuuta 23, 2005

Elämä helpottui

Elämä helpottui hieman, kun näin tilaajan, julkaisijan ja kustantajan - jopa henkilökohtaisen ja oikeasti inhimillisen kustannustoimittajani. Kaikki valittivat yhteen ääneen sitä, että tulevassa kirjassani on liikaa sivuja.

Eli jos sitä typistetään, tiedätte miksi. Vapaaehtoisiakin löytyi heti. Näytin hieman happamalta. Vaikka tiivistys voi aina olla tarpeen.

Apropos. Huomaan, että "menestystäni" hieman manipuloidaan - sitä on tehty jo pitkään. Samik, mihin me oikeasti tarvitsemme tietoa siitä, että yksi tai useampi tilaaja on mennyt. On oikein helppoa tilata ensin joku blogi ja sitten seuraavana päivänä luopua tilauksesta: listat näyttävät heti tilauksen menetyksen jopa parin päivän ajan. Näin voi antaa vaikutelman jatkuvasta laskevasta trendistä, vaikka todellisuudessa ei tapahdu mitään. Kyllä alamäki näkyy muutenkin, ilman sitä negatiivista ilmoitusta. Ajattelen niin, että tuskinpa sitä tarvitsee tuolla tavalla korostaa. Uudet tilaajat toki voisi esittää entiseen tapaan, sillä mehän kaikki rakastamme plussaa.

Blogilistan vasemman laidan voisi samalla panna kuntoon. En viitsisi aina hakea sitä sisäänkirjausta IE-ruutuni 17-tuumaisesta alanurkasta.

5 kommenttia:

samik kirjoitti...

OK, laitan asian hautumaan. En lupaa lähipäivinä mitään näkyvää sillä kaikki vapaa-aikani kuluu vaihteeksi työn merkeissä :(

Antti-Juhani Kaijanaho kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Sedis kirjoitti...

Hienoa.

Marleena kirjoitti...

Rehellisyyden nimissä, minuakin harmitti niin vallan mahdottomasti, kun näin tilastoissa lopettaneita. Mielipaha häipyi samalla, kun otin blogini pois tilastosivuilta.

-kr47 kirjoitti...

vaan laskujen lisäksi tilastossa näkyvät myös nousut:) positive thinking my friend, ylämäkkee ja alamäkkeen elämä täys:)