keskiviikkona, kesäkuuta 21, 2006

Festarikuvia

Sodankylän festarit laittoivat kuvia jokaiselta festaripäivältä ja vähän niiden ylikin nettiin. Käykääpä katsomassa. Minustakin näyttää löytyvän kuva sunnuntailta, lähtöpäivältä.

Vahinko, ettei rennon meiningin lopuksi sytytetty 20-senttinen kuubalainen sikari erotu kuvasta paremmin. Mutta sunnuntaiaamun helpotus siitä näkyy. Karaoketapahtumat ovat ohitse ja vankka rääppiäispäivä edessä. Sain palkkioni virallisessa luovutustilaisuudessa ravintolateltalla: festarin johto antoi pullollisen jaloviinaa ja tämän vuotisen festarijulisteen päävieraiden nimmareilla. Se laitetaan kunniapaikalle. Edelliselle voin suunnitella jotakin käyttöä nyt kun voi ottaa iisimmin lähikuukauden.

Onko ehdotuksia?

2 kommenttia:

Gouda kirjoitti...

Taskumallinen pullo yhden tähden jaloviinaa oli hitti teltan karaokenäytöksissä. Sellaisen kaivoi kupeestaan itseni ja kaverini lisäksi ainakin muudan vieressäni istunut satunnainen yleisön edustaja.

Ei silti niin, etteikö sitä esilaulantaa olisi kestänyt selvin päin kuunnella.

Sedis kirjoitti...

Kyllä se auttaa merkittävästi kuuntelussa. Toisaalta tarkoitus ei ollut kuunnella vaan laulaa itse.

Veikkaanpa, että tästä tulee vielä linjakiista. Vanhakantaiset naukkailevat kossua ja uudistajat jallua. Tulos lienee molemmilla sama.