keskiviikkona, kesäkuuta 07, 2006

Kesäflunssa - osa III

Hesarin haastattelu - tulossa ilmeisesti pienehkö uutisjuttu perjantaina ja Yle 1:n Kultakuumeen suora lähetys takana. Jälleen yksi todistus siitä, että nykyiset särkylääkkeet ovat hyviä, ne demppaavat kivun ja säryn taakse näillä volyymeillä. Radiossa työskentely oli jälleen kerran kivaa: toimittajat ovat mainioita ja tehneet taustatyönsä hyvin, siis lukeneet kirjan. Siinä menisi helposti pidempikin tuokio jutustellessa.

Huomiseksi on tulossa ainakin Radion uutistoimitus: jos aamun haastattelu sujuu, joskus kahden jälkeen pitäisi jotakin tulla eetteriin. Muuten on puhelin pysynyt (yllättävän) hiljaisena, ehkä työpaikan sähköpostissa lojuu jotakin, jota en nyt pääse lukemaan.

Kun olen sairastellut kotona, en ole itse kirjaa edes nähnyt muuten kuin taittovedoksina. Soitto kollegalle paljasti äsken, että paino oli tehnyt työnsä ja kirjaa on jaettu työtovereille. Onni onnettomuudessa: joku olisi kuitenkin läiskäissyt onnittelunsa selkään ja sitten olisin kaatunut nenilleni enkä olisi enää noussut.

Koska kirja on olemassa, voi olettaa että ns. hyvin varustetut kirjakaupat sitä huomenna, virallisena julkaisupäivänä myyvät. Olkaa hyvä!

2 kommenttia:

Muudan nainen kirjoitti...

Onneksi olkoon.

Sedis kirjoitti...

Kiitän ja kumarran.