keskiviikkona, kesäkuuta 07, 2006

Kesäflunssa jatkuu

Miksi minä? Eikö tässä maailmassa ollut mitään muuta vaihtoehtoa. Ymmärrän sen, että olen maailmaan yksin heitetty, kukaan ei rakasta minua vaan mieluummin vaikka kaurapuuroa ja näistä ynnä muista syistä haluan vain palata sängyn pohjalle itkemään kohtaloani ellen sitten kietoudu epätoivoissani mattoon nyyhkyttämään. Mutta miksi kesäflunssa, kun talvi- ja kevätflunssalta säästyin kuin ihmeen kautta. Sanon kuin laululintunen: Warum?

Kaksi tuntia aikaa kieriskellä upeassa itsesäälissä ja doupata kurkku kuntoon: Yle 1 Kultakuumeen haastattelu kolmen jälkeen on suora. Onkohan kukaan ennen päässyt hourailemaan studioon?

Miten se laulajan neuvo menikään? Valkosipuli kumpaankin sieraimeen ja kuumaa teetä juomaan. Pysyy kuulemma ääni vireessä. Mutta eihän sitä voi ensimmäistä kertaa kokeilla tällaisessa tilanteessa.

Venäläistä sipulivotkaa ei valitettavasti voi sitäkään testata. Jees ja just!

7 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Niin miten se Warum nyt menikään;Hoffnungslos in unversehnem Schmerz.... Köökkipsyko-fyysinen selitys flunssallesi on tietenkin se, että sinua on niin paljon hermostuttanut kirjasi synnytys, että (immuuni)puolustusjärjestelmäsi pääsi hetkeksi herpaantumaan. Joka tapauksessa Onnittelut! siis kirjasta - ei köhästä.

Juha K. Korento kirjoitti...

Jos pahin ongelma on ääni, ei ole kyypakkauksen voittanutta (sisältää näet kortisonia). Pari pakettia naamariin, ja ääni nousee syvemmistäkin soista. Tuli kokeiltua viimeksi lauantaina. Tosin paketteja piti syödä torstaista lähtien. Tiedä, mitä lääkäri siihen sanoisi. Auttoi kuitenkin, enkä harrasta usein.

juuffo kirjoitti...

Otiko sitenkin sen vodkan? Kuulostitte kohtalaisen riehakkaalta studiossa. Tosin en kuullut kuin ihan loppupelejä.

juuffo kirjoitti...

Muuten: täällä on myös kurkku karhea ja päätä särkee?

juuffo kirjoitti...

Ja tietysti: onittelut kirjasta!

Tiedemies kirjoitti...

Jupiter. Härät.

'nuff said.

Sedis kirjoitti...

Jupiter ja härät viitannee johonkin horoskooppeihin - varhaiseen matemaattiseen nerouteen siis, mutta tuo jälkimmäinen on jo oudompi viittaus sarjakuvallisiin huumoriohjelmiin eikä sitä voi tulkita pahantahtoisesti vaikka mieleni minun tekisi.

Näyttäkää minulle tuulimyllyt! Sancho!