maanantaina, lokakuuta 30, 2006

Sääkäppyrän viehätys

Nollakeli. Ja kylmä jatkuu. Mikäli sääkäppyrät on piirretty oikein, lunta voi tulla jo huomenillalla "erittäin runsaasti", kuten ennustaja televisiossa totesi. Täytynee ottaa toinen pala täytekakkua että tarkenisi.

Tänään muistilistalla on DocPointin hallituksen kokous. Laittakaapa jo ensi vuoden kalentereihin varaus: "DocPoint - Helsingin dokumenttielokuvafestivaali valtaa Helsingin ydinkeskustan valkokankaat kuudennen kerran jälleen 24.-28.1.2007."

Meillä on lauantai-iltana blogitreffit Tiinan kaa.

Kuten Tiina omassa blogissaan julisti, se on samalla avoin bloggarimiitti. Paikka on Via Cavourilla sijaitseva Valentino, olemme paikalla noin klo 20.

Siellä elämä näyttää toiselta. Roomassa on lämpöasteita tänään 23, huomenna, keskiviikkona ja torstaina 19. Toivottavasti vielä lauantainakin.

2 kommenttia:

tiina kirjoitti...

Heh, kuten sanoin Marcolle, jonka kanssa asioin kàmpàn vuokrauksessa, kyllà se sade Roomaankin tulee meidàn mukana ;-) Ota vaan sateenvarjo mukaan!

Olen nyt Forlìssa ja tààllà on mukavan làmmintà. Tai olisi, ellei lomaflunssa pukkaisi pààlle. Panin vissysoissen kieuhumaan ja pakenin tànne kiinalaisten internetpisteeseen. Tytàr varautuu myòs kylmiin ilmoihin ja jài ahertamaan ikkunoiden tiivistyksen kanssa...

Sedis kirjoitti...

Näyttäisi olevan lauantaiksi luvassa 12 astetta. Ja aurinkoista. Sen täytyy olla Isä Aurinkoinen.