tiistaina, lokakuuta 31, 2006

Luopuminen

Nyyh. Minun on luovuttava Motorola 720T -kännykästäni. Siinä on simpukoista simpukoin.

Laturin kytkentä ei enää onnistu, eikä puhelinta siis voi ladata. Pinnalta se on kulunut, lasin alla on pölyä enemmän kuin Saharassa, eikä kuvista tahdo valoisalla saada selvää. Lisäksi haloo-vimpaimen tavutussysteemi on texasista, mutta on se silti hyvin palvellut amerikkalainen renki.
Sen verran vanha malli tuo on, että netistä kuvaa etsiessäni löytyi vain:
"Nebyly nalezeny žádné položky". Ymmärrätte varmaan päättelyketjun.

Mutta koska Internet on maailman vahvin informaatiosissiliike, kysynkin teiltä, toverit, millainen kännykkä minun pitäisi hankkia?

Muistuttaisin kuin radio Jerevan, että Motorola 720T oli - ja minusta on aivan viime aikoihin asti tuntunut että on - maailman kaunein kännykkä.

Ostin sen ulkonäön vuoksi! Se oli niin kallis, että arvasin siinä jo sen perusteella olevan niin paljon tarpeeksi erilaisia ominaisuuksia, ettei niitä kuitenkaan läheskään kaikkia käyttäisi.

Arveluni osui oikeaan.

3 kommenttia:

Timo kirjoitti...

Onko se sama kuin Motorola T720 (josta löytyy paljon kuvia)?

Sedis kirjoitti...

En "löytänyt", koska metodologinen alemmuusetiikkani ei sallinut linkkaamista sopivalle sivulle.

Siksi vetosin alhaiseen kauneudenhaluun, joka panee lukijan hakemaan "kuvia".

Tuuli kirjoitti...

Jos ulkonäön perusteella hankit, niin osta Samsung. Mutta varoitan, että käyttöliittymä on ko. kapulassa jotain järjettömän ja onnettoman välimailta. En ole mm. kolmen kuukauden käytön aikana keksinyt, miten kapulan saisi _täysin_ äänettömäksi sulkematta sitä.