maanantaina, toukokuuta 15, 2006

300 000 hittiä

300 000 hittiä pamahtaa kohta rikki laskurissa. Kommenteissa voi ilmoittautua se, jonka kohdalla luku näkyy tuolla oikeassa reunustassa. Perinteiseen tapaan tarjoamma sitten oluen / lasin punkkua onnekkaalle. Katsotaan moniko sitä olutta vaatii...

Blogilaskuria on siis pidetty yllä toukokuusta 2004. Torstai, toukokuu 06, 2004 näyttää olevan ensimmäisen postauksen päiväys, laskurin taisin laittaa jonkin päivän sen jälkeen. Toisin sanoen tämän blogin kaksivuotissynttäritkin menivät ohi huomaamatta. Työn ohessa.

Mutta onpahan moni rivi tullut julkipannuksi. Ja yllättävän moni on käynytkin, sillä ei tuommoista hittimäärää ihan parilla lukijalla aikaan saada.

Tervetuloa vastedeskin. Sedis Blog tekijöineen kiittää.

7 kommenttia:

Veera kirjoitti...

300004. Missed it.

Eufemia kirjoitti...

Siis tuossa oranssilla suorakulmion muotoisella pohjalla keltaisena näkyvä luku? Näyttäisi olevan 300000. En minä ainakaan mitään muuta laskurilta näyttävää sivupalkista kesksi, joten kaipa sitten?

Ja sillä välin kun editoin tätä tekstiä, täällä on käynyt jo neljä muuta?

Sedis kirjoitti...

Eufemia:
Täsmääkö:
Country Germany
Region Berlin
City Berlin
ISP Chatting Club Inh. Andreas Bandey

Eufemia kirjoitti...

Joo, oikein päättelin. Kun latasin sivun uudestaan, se luku kasvoi yhdeksällä. Haa.

Ja jeps Sedis, täsmää, kuten blogini esittelytekstistäkin voi päätellä. (Enää ei tosin ole talvi ja runsaan parin viikon päästä olen Suomessa.)

Sedis kirjoitti...

Se on sitten treffit.

Eufemia kirjoitti...

Kiitoksia, mieluusti.

Sedis kirjoitti...

Sovittu.