torstaina, toukokuuta 25, 2006

Lateksivapaata meininkiä

Seiska -lehti on ruuhkautunut ja heidän tietokoneensa saattaa olla jo romahtanutkin. Näyttivät kannessaan lateksivapaan Lordin ilman viskipulloa ja tupakkia. Kuva oli kymmenisen vuotta vanha. Ihmekös tuo, että "kansa" riehaantuu.

Hirmustuneiden kielenkäyttö on jokseenkin karkeaa ja täyttää kaikki ekstreemealatyylin vaatimukset. Käytännöllisempää kuin toimituksen homottelu ja kiroilu on tietysti se, että Seiskalle luvataan levikinmenetystä ja tilausten perumisia. Tässä tilanteessa ristimme kätemme, nostamme katseen ylös ja juomme kupillisen kahvia.

Tosiasiassa ärjyntä on turhaa. Internet on tehnyt tehtävänsä. Kuvahaulla kun jokainen voi tyydyttää tirkisteluntarpeensa. Niitä löytyy esimerkiksi tästä espanjalaisesta lehdestä tai miten olisi tämä brittiläisen The Bosh-lehden potretti ja yksityiskuvat. Ihan tavallisia ihmisiä näyttävät olevan, joita minä en ainakaan maitokaupassa tunnistaisi vaikka olalle koputtaisivat.

6 kommenttia:

Kirjafani kirjoitti...

Muutaman viikon jälkeen Seiska laittaa tv-mainoksen jossa kertoo irtonumeromyynnin ja tilausten määrän lisääntyneen rajusti.

Ihmiset lupaa toista ja tekee toista.

Kuinkahan moni julkisesti kertoo olevansa seiskan kestotilaaja tai katsovansa kauniita ja rohkeita.

Etappisika kirjoitti...

Kuka sitä nyt maitokaupassa tunnistaisi.

Mediaopettaja kertoi - ei omassa blogissaan vaan jonkun toisen blogin (Saaran?) keskustelulootassa -olleensa Mr. Lordin kanssa samaan aikaan jonottamassa rovaniemeläisessä Alkossa viinaa. Oli tunnistanut. Vaikka mr Lordi oli ilmeisesti ollut tässä yhteydessä Clark Kent-versionaan.

kervå kirjoitti...

Niin tossa Bosh-kuvassahan on siis väärä bändi (osa Children of Bodomista). Sama kuva oli jo toisessa engl. nettilehdessä (Sun).

PA kirjoitti...

Tämä on ilmeisesti COB:n salaliitto saada lisää julkisuutta.

Äh, minä haluan nähdä sen kosketinsoittajattajattaren, joka on kuulemma söpö.

Sedis kirjoitti...

Mä kyllä luulen, että Sellisti soittaa tässä bändissä ja siksi se naaman näyttäminen on niin hankalaa.

Muuten voi metelistä sanoa juhlarahoineen, että missä vaiheessa se jatkosodassa opittu suhteellisuudentaju tältä kansalta katosi.

Etappisika kirjoitti...

Se on juhlarahan paikka, raamatussa tässä kohtaa annettaisiin teurastaa karitsa ja uhrisavu nousisi taivaisiin korpivaelluksen päättymisen markkeeraamiseksi.

Nykyisinä aikoina juhlaraha riittää juhlistamaan sitä hetkeä kun pohjoisten havumetsien kansa oppi laulamaan EBU-kelpoisella tavalla ja se hyväksyttiin tasavertaisena aktorina muiden Euroopan kansojen joukkoon rakentamaan tuleville polville yhä parempaa Eurooppaa ja yhä parempia laulukilpailuja.

Isänmaamme on vielä tekevä näillä Euroopan ja lähialueiden areenoilla muitakin mieleenpainuvia tekoja, JÄTTILÄISTEKOJA!