maanantaina, tammikuuta 23, 2006

Tarja-tilaisuuksia

Tarja Halosta kannatetaan presidentiksi näinä päivinä Helsingissä monin tavoin. Tässäpä tiedoksenne joitakin tilaisuuksia. Kulttuuriareena Gloriassa tiistaina 24.1. klo 19-01 järjestetään Hyvien ihmisten juhla - Taiteilijat Tarjan puolesta ja Tavastialla keskiviikkona 25.1. klo 21-02 puolestaan TarjaRock. Molemmat tilaisuudet ovat äänestysikäisille. Muutoin niihin on vapaa pääsy.

Tiistaina Gloriassa klo 19-01 esiintyvät Jiri Nikkinen, Tumppi ja Problems vierailijana Freeman, Kimmo Pohjonen ja Heikki Laitinen, Galaxy Drums, Ilpo Tiihonen, Kulumo-kvartetti (Tegelman, Priha, Siitonen, Parkkonen), Tango Siboney orkesteri, Heikki Herala, Rainer Friman, Heinäsirkka, Control Top, Pete Nurmen Houseband ja vielä joukko yllätysesiintyjiä!

Keskiviikkona 25.1. klo 21-02 on Tavastialla Grandefinale TarjaRock 2006: Esiintymässä siellä ovat Dj Olenko, Valerian, Nine for 9+Jouni, Funky Dance Team, Remu & Hurriganes, M.A. Numminen & Pedro Hietanen, yllätysesiintyjä sekä tietysti Tarja Halonen. Tapahtuman juontaa Marco Bjurström.

Keskiviikkona on kuitenkin jo alkanut täysillä DocPOint, joten Remu ja MA jäävät tällä kertaa näkemättä,

4 kommenttia:

codaqueen kirjoitti...

Onneksi nämä vaalit on kohta ohi ja elämä (ja ihmiset) palaa jälleen normaaliksi.

Sanna K kirjoitti...

Kauheesti miesenergiaa lavalla varsinkin tuolla Hyvien ihmisten juhlissa... Tähänkö ryhmään Tarja vetoaa? Miten tää nyt oikeen menee, hei?

Sedis kirjoitti...

Camoon Sanna! Kai nyt kaikki voivat miehiä katsoa esiintymislavalla konsertissa - tämän kaltaisissa asioissa ihan ilman kiintiöajattelua?

Ja onhan siellä Siboneyta ja Heinistä... Ja varmaan ylläreissäkin jotakin... Ja jos on paljon yleisössä, sitä parempi. Kai siellä yhdessäkin edes jotain lauletaan...

Anonyymi kirjoitti...

Tarjan Haastatelu Punaisessalangassa, puhtaaksikirjoitettuna.

http://punainenlanka.blogspot.com/

Kuuroille jotka eivät pystyneet seuraamaan Tastulan haastattelua.