keskiviikkona, maaliskuuta 14, 2007

Tiedettä ja tähtiä

Heli Sillanmikko on tehnyt Tampereelle selvityksen Blogien käytöstä viestinnässä [pdf]. Informaatiotieteen tiedekunnan laatutavaraa, tarkoitettu Blogipäivyri-hankkeen tutkijoiden käyttöön.

Mutta tänään siis Orioniin, Eerikinkat 15, klo 17. Paikalla filmitähtösiä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

laatutavaraa? oliko kyseessä tosiaan muka gradu? vai joku yksittäisen kurssin lopputyö? aika hataralla pohjolla taitaa gradut olla nykyisin jos..

Sedis kirjoitti...

Kyse näyttääkin olevan selvityksestä Blogipäivyri-hankkeen tutkijoiden käyttöön. Ei siis gradu. Korjailen tekstiinkin.

"Hataralla pohjalla"-höpinä ei ole mistään kotoisin. Jos haluaa kritikoida, pitää vähän laittaa argumenttejakin mukaan. Silloin kritiikki ei ole "hataralla pohjalla".

Eli turha tulla anonyyminä ilman argumentteja räksyttämään minun blogiini, jos laitan linkin johonkin mielenkiintoiseen tutkimukseen, raporttiin tai selvitykseen. En minä täällä arvosanoja jaa enkä töitä ohjaa. Sen sijaan annan vinkkejä siitä, mitä kannattaa lukaista läpi. Tämä näytti sellaiselta työltä.

Kannattaa aina kirjoittaa itse parempi, jos aikaa, halua tai taitoa riittää. Anonyymeillä vihjailijoilla yleensä ei.

No, tämä tästä.

Jukka V kirjoitti...

Jaije,

minä kun olen vielä vanhempi mies kuin sinä, en ymmärrä miten saisin auki Heli Sillanmikkoon viittaavan linkin. Salasana, käyttäjätunnus? Onhan mulla niitä yli yhden A4:n mutta ei ne taida käydä tuonne.