sunnuntaina, heinäkuuta 16, 2006

Freudilainen testi

Freudian Inventory Results
Oral (50%) you appear to have a good balance of independence and interdependence knowing when to accept help and when to do things on your own.
Anal (60%) you appear to have a good balance of self control and spontaneity, order and chaos, variety and selectivity.
Phallic (50%) you appear to have a good balance of sexual awareness and sexual composure.
Latency (40%) you appear to have a good balance of abstract knowledge seeking and practicality, dealing with real world responsibilities while still cultivating your abstract and creative faculties and interests.
Genital (70%) you appear to have a progressive and openminded outlook on life unbeholden to regressive forces like traditional authority and convention.
Take Free Freudian Inventory Test
personality tests by similarminds.com

3 kommenttia:

Mette kirjoitti...

Vaihteeksi testi, joka on selvää peetä. Ei ihme; Freud on muutenkin poissa muodista, ja minä olen joka tapauksessa jungilainen.

Timo kirjoitti...

Onneksi Freud itse, etenkin ottaen huomioon historialliset olosuhteet, ei ollut niin dogmaattinen ja näköalaton kuin useimmat hänen seuraajistaan.

Tuonkin testin teksti ilmentää niin vahvaa uskoa sopeutumisen autuaaksitekevyyteen ja auktoriteetin luonnollisuuteen, että aivan perusliberaali demokratiaan ja kansalaisyhteyskuntaan perustava yhteiskuntanäkemys kuulostaa helposti tosi arveluttavalta.

Mutta ehkä katson tuota juttua jotenkin anaalisesti värittynein silmälasein.

Sedis kirjoitti...

Ei testillä niin väliä, kun tulos on hyvä...