maanantaina, heinäkuuta 17, 2006

Mätä mättää

En saanut hoitoa hampaaseen. Aikuisten ajanvaraus ja hoito on keskitetty Helsingissä Ruskeasuolle, eikä tälle päivälle löytynyt aikoja.

Jäin myös ilman korvaushoitoa: yksityisten asemien ajanvaraus tarjosi myös "ei oota" kello 9:n ja 10:n välillä. Testasin viisi hammaslääkäriasemaa: suurimmassa osassa vain yksi lääkäri, muut lomalla, ei aikoja. Yksi sentään kehotti soittamaan uudestaan peruutuspaikkojen toivossa. Kaikki asemat ystävällisiä, mutta nopeita kertomaan ettei hoitoa ole tarjolla.

Särkeviä hampaita ei siis Helsingissä saa hoidetuksi yhdessä päivässä kesäkuumalla. Poskihammas sykkii kuin perkele. Toivottavasti se sietämätön tuskatila ei tule yöllä. Mutta arvaahan sen, kun näin sanoo.

Helsingin kokoisessa kaupungissa hoidon "keskitys" kaupungin yhdelle laidalle on idiotiaa. Sen säästökampanjan keksijä pitäisi hirttää en sano mistä. Mieshän sen kuitenkin on keksinyt.

1 kommentti:

Vesa Salmi kirjoitti...

Mannerheimintiellä muistan nähneeni ison punaisen valokyltin "Hammaslääkäripäivystys 24h". Se on jossain vähän ennen tai jälkeen Nordenskiöldinkadun risteyksen. Steissiltä päin tullessa oikealla puolella. Lienetkö tietoinen tai jo paikan tsekannut.