tiistaina, heinäkuuta 20, 2004

Arvopostia

***************************************
Hyvä Mitvit Olympolainen
***************************************

Kiitämme nopeasta vastauksestanne. Se oli jälleen kerran yksi osoitus siitä, että meidän firman tuotteet toimivat 110-prosenttisen takuumme (tiku- & takugaranti) lupaamalla tavalla.

Olemme suorastaan ylpeitä siitä, että luettuasi bloggauskirjekurssin ensimmäisen osan Sinun, Mitvit, bloggaus alkoikin jo sujua huomattavan kepeämielisesti aiemman pahahkoksi luokiteltavissa olevan ahdistuskirjoittelun sijaan. Olet varmasti samaa mieltä. Ja sen kesäloman katkaissut kirjoituksesi kaikille lukutaitoisille osoitti.

Vaikka te, Mitvit, ette tällä kertaa tehneet de luxe -jatkotilausta bloginkirjoittamisoppaastamme, vastauksenne osoitti niin huomattavaa henkistä ja ruumiillista sitoutumista ohjelmaamme, katso tarkemmin ed. tarjouksen petiitillä painettu osio, jonka lukemista kannattaa jatkaa nyt meidän postimyynnistämme 49999 euron hintaan tarjolla olevalla elektronimikroskoopilla, että lähetämme Teidän firmalle Meidän Firman joulukortin ja uusintatarjouksen samaan hintaan (lasku edellisestä ohessa, voitte maksaa sen kätevästi. Jos teillä on kysyttävää, voitte kääntyä Permin toimiston puoleen ehdottoman luottamuksellisesti mutta henkilökohtaisesti).

Ja miksi tyytyä bloggaamaan ilmaiseksi. Uusintatarjoukseen kuuluva nigerialaissähköpostiosoite raha- ja bloggausasioidenne jatkohoitoa varten on täysin ilmainen. Monet tunnetut suomalaiset ovat siihen jo tyytyväisinä tarttuneet.

Innostuneesta vastaanotostasi ilahtuneena teemmekin Sinulle, Mitvit, jatkotarjouksen josta, kuten meillä asiakkaittemme kanssa leikillisesti on tapana sanoa, ei voi kieltäytyä. Toisaalla lähetyksessämme voit helposti tarkastella joitakin esimerkkejä niistä talebaneista ja irakilaisista, jotka kieltäytyivät.

Näin henkilökohtaisesti, ohi protokollan, korostamme, että toivottavaksi myöskään jatkosleikkaus ei vaivanneesta sairaalabakteerista huolimatta enää tuota kipuja, ja onhan lopullisesta poistoleikkauksesta toki jo aikaa. Director's Cut -Proteesin saamiseksi pyydämme Sinua kääntymään suoraan meidän firman postimyyntiosastolle (09-112, arkisin ennen ravintoloiden aukeamista, anna vain nimesi ja osoitteesi, me yhdessä huoltopoliisin kanssa hoidamme loput).

Lisäksi lähetämme ohessa Kummisetä -elokuvasarjan, josta Marlon Brandon osuudet on ohjaajan leikkauksessa kokonaan poistettu. Tämä Director's Clit Special Edition toivottavasti poistaa sen lievän pettymyksen jota Seppo Huumosen Karvat-elokuvan monivuorokautinen yhtämittainen katseleminen tuotti ranteen jännetuppitulehduksen merkeissä.

Haluamme myös onnitella Elastista ja Isohookanaa kihlauksestanne. Talteen kerätty ja energian säästämiseksi sellaisenaan nautittu riisi toteuttaa juuri sitä meille niin kullan kallista ekologista periaatetta, jonka yhteistyökumppanimme ja asiakkaamme muutenkin ovat omaksuneet ja josta olemme saaneet, sanottakoon tämä kehumatta itseään liikaa, useita joutsenpaistipalkintoja. Sivumennen sanottakoon, että pääsääntöisesti meidän firmassa on vakituisia riisinkäyttäjiä. Henkilökuntamme nauttii suorastaan sakenaan riisin jalostuneita muotoja siinä kuin lähettityttömme muodoistakin.

Pahoittelemme oman vastauksemme viivästymistä muutamilla millisekunneilla, sillä meidän firman lähettityttö ei uskaltanut heti noutaa sähköpostikirjettänne Internetin tullipostista Pasilan putkassa, jonne kommunikaattorinne oli jäänyt lähettämään Mitvit Intelligenz Agenzy, Pubic Relations -osaston noottispämmiä yöllisen vierailunne jälkeenkin.

Ystävällinen poliisikomisario Sariola löysi viestinelimenne aamulla putkaan unohtuneen ravintola Kosmoksen ovenkahvan vierestä, joka silminnäkijöiden mukaan oli sijoitettu heti rikkinäisen Alkon ovenkahvan viereen.

Lähettimme kertoi luottamuksellisesti polvelleni kavuttuaan, että häneen minihameensa esti häntä poimimasta viestinkapulaanne poliisiputkan nurkasta, ja koska asemalla oli läsnä vain kolme, niin kuin hän sanoi, "tuhmaa poliisimiestä", ja teiltä yöksi talteen kerätyt vyöt olivat vielä näkyvillä sen kilteimmältä näyttäneen poliisisedän pöydällä. Jääköön nyt kertomatta, mitä uhrauksia henkilökuntamme joutui tekemään, saadaksemme meille kuuluvan viestinne pysyvästi haltuumme. Meidän firman mottona on kuitenkin se, että postisalaisuus ajaa ohi henkilökohtaisten salaisuuksien.

Kerroitte myös vastauksessanne, että jo ensi lukemalta bloggausoppaamme sai tuntemaan teidät "katteettoman suuriksi ihmisiksi Kosmoksen absintin äärellä". Haluamme näin lopuksi huomauttaa, että katteettomaksi osoittautuneessa luottokortissanne ei pelkästään kuvaksi vaan myös nimeksi on laitettu Aku Ankka. Permin osastomme tulee tässä mielessä haastattelemaan teitä jatkossa ja tekemään joitakin houkuttelevia tarjouksia, joihin voitte tutustua oheisista linkeistä:

29.99 e

19.99 e

-29,99 eEi kommentteja: