maanantaina, heinäkuuta 26, 2004

Digibox


Siinä se sitten on ikioma digibox Handan CV-3300 CNX (139 e). 60 kanavaa näkyi tunnin asettelulla, jossa piuhoja tuli aluksi laitelluksi niin ja näin. Mutta kun lapset ja imeväiset sysättiin syrjemmälle ja miehinen tekninen nerous sai purkautua on lopputulos hyvä. Vielä on edessä kokeiluvideoinnit, ajastamiset, Digital Dolby-äänen saamiseksi kotiteatteriliitännät sun muut erikoisuudet. Mutta ainakin alku näyttää hyvältä ottaen huomioon oman tumpelon teknisyyteni.

Kuvan laatu parani rajusti HTV-kesäviritteiseen sumuun verrattuna. Lienenkö ollut taloyhtiön piuhan loppupäässä, kun parantamista oli näinkin paljon. Vai oliko omissa asetuksissa ja laitteiden linjassa vikaa? Who knows? Kultapinnoitettu SCART-saattaa olla digiboxin ja television väliin laitettuna turhankin fiini, sillä voisi tavoitella laatua enemmänkin videoiden väliin laitettuna. Kun ei viitsi kaikkia scarttejaan uusia luxus-laatuiseksi pelkällä sormituntumalla.

Eikä sillä enää ole väliä. Uusi aikakausi ja uudet maailmalliset aatteet voivat vallata minut nyt. Voinen liittää omat piuhani kohta verkostoon, ja silloin olemme yhtä: vain mie ja sie, digitaaliverkosto.

Ei kommentteja: