perjantaina, huhtikuuta 22, 2005

Armomurha

Hesari kertoi lyhyesti Maailman ihmisiä -palstallaan amerikkalaisesta John McGivneystä, 64, joka ampui puoliautomaattipistoolilla neljä (Hesarissa viisi!) luotia yli kymmenen vuotta vanhan autonsa konepeltiin.

Mies kutsui tapahtumaa surmatyöksi ja sanoi vuokraisännälleen tekonsa motiiviksi, että hänen autonsa, merkiltään Chrysler LeBaron LX, oli tuottanut vuosikaudet hänelle vain murheita ja hän halusi lopettaa autonsa kärsimykset. "Eiköhän universumin jokainen kaveri ole halunnut tehdä samoin."

Hesari ei kertonut seuraamuksista. Browardin seriffin toimisto nosti syytteen rikkomuksesta, joka tulee aseiden laukomisesta julkisesti. John pantiin yöksi putkaan ja hän pääsi 100 dollarin takuilla takaisin Bougainvilla Isles -asuntoonsa -- Chrysler LeBaron LX makasi pihalla kuolleena konepelti täynnä reikiä, samassa paikassa mihin hän sen surmatyön jälkeen jätti.

Seuraavana päivänä hän kommentoi lehdille, että hän ei ole yrittänyt käynnistää autoa, vaan epäilee että ammutut neljä laukausta tekivät auton ongelmat entistä suuremmaksi.

Siis jälleen kerran tarinoita, joita sitten EI PIDÄ TEHDÄ KOTONA!

Mea, kädet irti pumppuhaulikosta. Älä riistä vanhalta autokullaltasi henkeä. Millä sitä sitten törmäilisi?

2 kommenttia:

mea kirjoitti...

Haulikko on minusta aina ollut aseista naisellisin. Haulikkohan on aseiden kuningatar, millä muulla osuisi niin moneen maaliin yhtä aikaa.

Joku nytkin osui kohdalleen vaikka kadotin maalin jo tähdätessäni.

Mikvit on se pumppu siinä haulikossa?

Sedis kirjoitti...

Jarkko Visukinttu hoitanee tämän yksityiskohdan...