torstaina, huhtikuuta 28, 2005

Rääppiäistunnelmia

Visukinttu lakkasi hetkeksi tuijottamasta omaa Kuukkeliaan ja tähtäili videollaan stagelle, kun jörndonnerina hain Menopaussin kultalintua.

Eli esittämäni tulevan kesän kesähitti löytyy 1 Mt:n suuruisena tiedostona Visukintun blogista. Lavalla hieman pimennossa on palkinnon jakanut Kuukkeli-kolumnisti Kari Haakana.

Visuaalista tallennusta on ilmeisesti käytössä niukasti, mutta tekstiä piisaa. Perkeleen periskoopin Mike on kirjannut gaalan alkuosan tunnelmia. Missä viipyy loppuarvostelu, joka lavalta meille luvattiin? Matkalla näyttää kirjaavan linkeillään median reaktioita.

Jonkin verran illan tunnelmia on ehditty tekstualisoida. Koleiden gängi jäi ilman Kuukkeleita kuten minäkin.

Minun tapauksessani siihen on syykin.

"Mä olen niin huono", kuten surkeana baaritiskillä koko loppuillan voivottelin. Vain Mean virtuaalinen halaus saa minut jatkamaan.

Toisaalta polvet notkuvat siitäkin. Linnanneidon kommentointi on nimittäin saanut vierailumittarini hakkaamaan käsittämättömiä lukuja.

Ja olen aivan varma, että kohta meidän tarinaamme kerrotaan jo Seiskan Hengailuelämää-sarjassa. Salainen rendez-vous, jossa Maltan haukkaan verrattava nyytti vaihtaa omistajaa.

Sen verran sekopäisiltä Mean viimeaikaiset kommentit salamavalojen ja revolverireportaashien tuiskeessa ovat nimittäin kuulostaneet.

Liekö syynä tottumattomuus shampanjan lipittämiseen aamutuimaan?

Illan blondiehdokas Turisti ja KAIKKI muut kategorian ehdokkaat jäivät nuolemaan näppejään Parhaan uuden blogin sarjassa, kun Kallioblogi vuoli kultaa.

Tämä oli ainoa kategoria, jossa olisin halunnut olla ehdolla, sillä sehän on mahdollista vain kerran. Tai sitten pitäisi perustaa uusi blogi.

Mutta mitä se auttaisi? Jos ei kerran pääse edes viiden parhaan joukkoon.

Eikö ehdokkaita voisi olla aina kaikissa kategorioissa kymmenen? Tai kaksikymmentä? Tai kun meitä on nykyään niin paljon, niin viisikymmentä?

Mutta tasaista ei ole voittajienkaan blogeissa: Mindy on saanut yhden onnittelun kommentteihinsa Kuukkelistaan Mealta, jonka kommenteissa blogipalkintoriemuun on tätä kirjoitettaessa 54 merkintää. Hassuja heräämisiä siis oikeasti tarkoittaa sitä, että herää myöhään.

Ja sitten henkilökohtaisiin huomioihin. Illan tyrmäävimpiin kaunottariin kuului Blogstar, jolle en ujona uskaltanut sanoa edes käsipäivää. Minun elämääni suurempien bloggaavien naisten joukkoon liittyi myös Birdy, jonka katse oli yllättävän lempeä mutta tutkiva. Minya oli tapansa mukaan niin ihana että että että; Saunasiideri sai haukkomaan henkeä kuten illan prinsessainen Katja W korsetteineen. Veeralle pitää ehdottaa joskus iltaoluita, jos vain käy. Hymyisästä olemuksesta päätellen Marin eläimet eivät ole lainkaan surullisia: hän houkutteli juttusille koukistelemalla etusormeaan!Lauran kanssa kävimme pitkän keskustelutuokion; mutta Arawnille en ehtinyt jutella, enkä paljon tervehdystä enempää My Typon Leenalle ja Anulle. Leenalle paljon pystynytkään, Schizo-Janne kun istui hänen päällään!

Illan huonoimmin käyttäytyvä mies oli juuri Schizo, jonka huulenliikkeistä luin kesken lauluesitystäni, että "lopeta jo."

Muittenkin miesten näkeminen oli ihan kivaa, terveisiä vain!

13 kommenttia:

Sun äitis kirjoitti...

Voi hitsin hitsi! Lähdin siis liian aikaisin, kun en ehtinyt Maria tavata (sinänsä etsimisstrategiani oli oikea: sinun välitykselläsi hänet olisi voinut löytää!)

Sedis kirjoitti...

Niin ja Sun äitis pallohame jäi kyllä mieleen!

Ja Lehden edustaja, Samik tietysti, Elokuvia & Valokuvia Henry siipponeen, Luksus, Segreraattori ja monet muut.

Oikeastaan aika huimaa!

mea kirjoitti...

Sekopäisiltä? No siis niinqu höh. Koita itse vetää skumppaa kaksin käsin kaiken yötä ja puhua selväpäisiä. Ai olet koittanut.

No niinpä!

Sedis kirjoitti...

Jäinkin tänään kotiin lomapäivän merkeissä.

Haluan viettää laatuaikaa tämän Kuukkelipatsaasi kanssa.

Veera kirjoitti...

Käy. Iltaoluet. Ihan milloin tahansa ensi kuussa, kun minulla on jälleen ns. vapaa-aika.

Anonyymi kirjoitti...

Tästä oli puhe:
http://skrubu.net/?p=253

pni

Sedis kirjoitti...

Kiitos Skrubu! Sinappihuntu tekee miehen!

Ja Veera, mä en oo ikinä ennen ollut nettitreffeillä. Minyan kanssakin aikoinaan se sovittiin kasvokkain, vaikka yksityiskohtia sitten hiottiin blogissa.

Kajautan sitten kutsuhuudon kun blogisi antaa merkkejä.

Sedis kirjoitti...

Paitsi Mean kaa. Nehän oli nettitreffit! Vaikka sen sitten ratkaisikin se, että sain puhelun.

LL kirjoitti...

Mainitsemasi video laittoi aivan oikeasti harkitsemaan visiittiä joku päivä karaoke-baariin. Kuten jo Hetkiin kirjoitinkin: olipa mukava tutustua.

Sedis kirjoitti...

Tervetuloa mukaan. Ei tarvitse paljon kommenteissa anoa karaokeen pääsyä.

Leena kirjoitti...

Schizo ei onneksi painanut paljon. Ens kerralla kyllä jutellaan kahta lausetta pitempään riippumatta siitä kuka sylissäni istuu. vaadin!

Saunasiideri kirjoitti...

"..sai haukkomaan henkeä"

Jäitkö pahastikin puristuksiin minun ja baaritiskin väliin?
Toivottavasti voit jo paremmin.

Sedis kirjoitti...

Ei mutta se polvi tuntuu vieläkin.