keskiviikkona, huhtikuuta 06, 2005

Maailmankirjat sekaisin

Maailmankirjat ovat taas sekaisin keskustapuolueessa.

Kuten tiedetään, pääministerin isä on älyllinen rotuteoreetikko ja nyt sitten vaimo, joka siis pääministerin omin sanoin on helposti huomattavalla tavalla se "aktiivinen osapuoli", lähtee lätkimään ja jättää miehensä yksin tulevaan presidentinvaalikampanjaan, johon tämä asia "ei vaikuta millään tavoin".

Kyllä se sillä tavoin vaikuttaa, että jo nyt on selvää, että porvarien yhteinen ehdokas Tarja Halosta vastaan on tämän jälkeen Sauli Niinistö. Hallituksen johtava puolue menetti asemansa, ennen kuin oli niille jalkaansa asettanut. Ja vielä oppositiopuolueen ehdokkaalle. Tätä diiliä ei entinen paavi olisi siunannut.

No, kampanjan aikana kaikki tämä olisi ollut vielä paljon vaikeampaa. Lapset ovat teini-ikäisiä, joten he kestävät tulevan paskalehtirummutuksen. Se on oleva hirmuinen. Nyt lasketaan jokainen silmäniskukin.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ainakin kolme mielenkiintoista kysymystä presidentinvaaleja ajatellen. 1. Korostetaanko tällä kertaa samalla tavalla perhearvoja (vrt. miten suhtauduttiin aikoinaan Haloseen)? 2. Vaaditaanko presidentin valtaoikeuksien kaventamista, vaikka presidentti olisi potentiaalisesti Niinistö? Siihen liittyen 3) halutaanko presidentti edelleen pois EU-kokouksista, vaikka hän olisi Niinistö? Oikeisto joutuu vastaamaan näihin kysymyksiin tavalla tai toisella.

Jussi

Eino Ville Veikko Ketola kirjoitti...

Mikäs konspiraatio-osasto tässä tapauksessa on takana? Nyt media voisi 'tuhota' Vanhasen vähän niinkuin 'tuhosi' Väyrysen aikoinaan.

Kurjaa sillä, ken kepulainen on. Tai mikä -nisti -pisti tai -sisti tai -raatti tahansa.

Mikko Moilanen kirjoitti...

Aika tiukka uutinen. Pääministerin avioero. Jään mielenkiinnolla seuraamaan, että kauan pääministerillä kestää uuden puolison löytämisessä ja millainen on pääministerin seuraava puoliso.

Näinä aikoina olisi myös mielenkiintoista nähdä presidentinvaaleissa poikamiesehdokas. Se loisi hyvää lisäkontrastia ja modernia tuulahdusta politiikkaan, vaikka vielä ei ehkä presidenttiehdokkaan imagolle "sinkkuus" hyvää tee.

Onhan niitä kaikenlaisia "koti-isiä", niin miksei myös poikamiespresidentti :)) Minä voisin ainakin heti samaistua ja antaa periaatteessa myötätuntoäänen.

Sven Laakso kirjoitti...

Eikö Niinistö ole poikamies, vai olenko uutisointia seuraamattomana ja ylimielisenä tipahtanut oikeasti kärryiltä (vakaumukseni mukaan uutisten ja viihteen pois jättäminen ei syö yleissivistykseen pinintäkään lovea edes kymmenen vuoden periodilla)?

Poikamiespresidentti tarvitaan, siitä ei ole epäselvyyttä, johtamaan meidät kaikki parempaan huomiseen.

Sedis kirjoitti...

Niinistö on tarkkaan ottaen leski, vaikka lehdistö kohtelee häntä kuin poikamiestä.