keskiviikkona, huhtikuuta 06, 2005

Ristiriitoja I

Jos mallimaailman neulelaihat mallit eivät saa olla nuorison ihanteita, ja heidät pitäisi korvata julkisesti pullukoilla, miksi lääkärit kampanjoivat vain nuorison lihavuutta vastaan?

15 kommenttia:

Kuuluttaja kirjoitti...

Haa, otsikko viittaa jälleen uuden sedismäisen megasarjan aloitukseen. Uskallatko vihjata kuinka monta osaa on odotettavissa?

Esittämääsi kysymykseen vastaisin noin kuusikymmentäprosenttisen myöntävästi.

Jari Sedergren kirjoitti...

Megasarjat ovat aikamme ilmiö. En olekaan muistanut periä sinulta korvausta
ohjelmaformaatista taannoisesta Könös-sarjastasi. Sehän oli "sedismäinen megasarja", joten valmistaudu euromääräiseen suoritukseen jokakuukauden kolmantena arkipäivänä.

Jos kuvassasi on siskosi, hänkin käy maksun suorittajaksi.

Jari Sedergren kirjoitti...

Terveisiä kaikille Tiramisun lukijoille. Tämä on muistaakseni ihan eka kerta, kun suklaata iholla -jengi kommentoi meikää. Ja kansainvaellus alkoi heti. Käykää nyt katsomassa saman tien - kun nyt tänne Euroopan reunoille löysitte tienne - muitakin juttuja kuin näitä paria riviä.

Mikko Moilanen kirjoitti...

Heh-heh, pakko heittää kommentilla, jos vaikka Kuuluttaja huomioisi minut seuraavassa "Kultainen megafoni" kisassa.

(Keksi itse tähän jotain "nokkelaa")

Jari Sedergren kirjoitti...

Kultainen megafoni -kisa on striktisti rajattu Kuuluttajan blogin kommentteihin.

Kuuluttaja kirjoitti...

Sedis on oikeassa. Tosin sillä tarkennuksella, että huonot kommentit muissa blogeissa saattavat vähentää pisteitä.

Kuuluttaja kirjoitti...

Ai niin, tuosta ohjelmaformaaattimaksusta tuli mieleeni kertomus köyhästä torpparista, jolta joku ökyisäntä kävi perimässä velkojaan.

- Ei oo rahhoo, sanoi torppari.

- No onhan teillä se iso sika.

- Ei oo silläkään rahhoo.

Jari Sedergren kirjoitti...

"Pilasadut (humorous tales) kertovat kepposista, joita nokkelat lähimmäiset tekevät, tai kommelluksista, joita sattuu yksinkertaisille. Niiden aihepiiriin kuuluvat aviolliset selkkaukset ja seksuaalikokemukset tai sosiaaliset ristiriidat (esim. isäntä ja renki, pappi ja torppari-kaskut). Alaryhminä pilasatuihin kuuluvat hölmöläissadut ja valhesadut."

Minä epäilen, että minua ja asianajajaani - joka kyllä on sika - yritetään vetää nenästä.

Mikko Moilanen kirjoitti...

Hmm.. Tämä on aika vaikea paikka sitten. Minun huumorissa on se vika, että kun heitän läppää, niin se otetaan todesta, ja jos puhun asiaa, niin sitä luullaan huumoriksi. Tämä varmasti kuvastaa hyvin vähemmän mairittelevasti ajatusmaailmaani..

Mutta toisaalta, mitä minä megafonilla tekisin, ellei tilaisuutta voisi käyttää hyödyksi tiedusteluun siitä, että voisiko kultaisen megafonin vaihtaa pieneen puristukse- puheluun Kuuluttajan kanssa :))

Ja aivan kuin kuuluttaja ei tätä olisi tiennyt muutenkin, joten olisi voinut olla taas ihan hiljaa.

Mikko Moilanen kirjoitti...

Minä siis olisin voinut olla hiljaa.

Jari Sedergren kirjoitti...

Ei Multaista Mökäfonia saa hiljaa olemalla.

Kuuluttaja: Asianajajani ehdottaa paria Kultaista Megafonia osamaksuksi - jokaisesta megafonista lisäksi ylimääräinen maksuvapaa kuukausi.

Näinä ohjelmaformaattimaksuvapautuskuukausina voimme sitten laulaa Kuuluttajalle perheemme tunnussävelen "Minä suojelen Sinua kaikelta".

Mikko Moilanen kirjoitti...

Varsinaisesta asiasta voisin vielä kommentoida sen verran, että on hiukan arveluttavaa siirtää vastuu päätöksistä nuorilta naisilta muotilehdille ja näin ehdollistaa nuoria naisia suurempaan vastuuttomuuteen. Muotilehdet ei ole vastuussa nuorten naisten päätöksistä. Nuoret naiset on ihan itse vastuussa omista päätöksistään. Toki heitä ympäröivällä maailmalla on vaikutusta heidän tekemiinsä päätöksiin, mutta on HIEMAN grandiöösiä ruveta ottamaan vastuu nuorten naisten päätöksistä.

(Tämä ei ollut huumoria)

Näkisin asian niin, että talousihmiset on tehnyt hieman laskelmia ja suunnitelleet markkinointi-ihmisten kanssa uudet kamppanjat.

(Tämä ei ollut huumoria)

Talousihmiset on laskenut, että rahaa tulee Z ökyä kuussa Y-määrältä ihmisiä. Ihmisiä on X, joten rahat pitäisi jollain keinolla saada myös X - Y määrältä ihmisiä.

(Tämä oli huumoria ja ei ollut huumoria).

Rättilöitä pitää siis saada myytyä enemmän muillekin kuin mallimittaisille, joten rättilöitä täytyy alkaa markkinoimaan muille kuluttajaryhmille ja naamioida se kokonaan yhteisövastuulliseksi toiminnaksi.

(Tämä ei ollut huumoria)

Parasta propagandaa on se, missä kohde ei ole tajunnut propagandan olevan propagandaa. Samaa voisi sanoa markkinoinnista.

(Tämäkään ei ollut huumoria, vaan joku henkilö nimeltä Herman Göring on kai sanonut noin.)

Mikko Moilanen kirjoitti...

Lopuksi strategi on katsellut laskelmia, kuunnellut puheenvuoroja miettinyt asioita ja todennut muotia suosivan sosiaalisen paineen lisääntyvän aina vaan suuremmaksi mitä enemmän ihmiset muodista välittää. "Päätös on tehty".

(Tämä oli ja ei ollu huumoria)

Mikko Moilanen kirjoitti...

Heh-heh, siis lopuksi Kuuluttaja on kuuluttanut asiasta julkisuuteen eli on järjestetty tiedostustilaisuus :)) (tahallinen kirjoitusasu)

(Tämä oli ja ei ollut huumoria)

Mikko Moilanen kirjoitti...

Kuuluttaja, onx mul ny mitää mahqui?