lauantaina, lokakuuta 15, 2005

Bloggarit Tarjan puolesta

Finland for thought -blogissa on sitten linkit Conan O'Brianin taannoiseen ohjelmaan, jossa hän vakuuttaa yleisönsä samannäköisyydellään ja innostuu siksi kannattamaan Tarja Halosen uudelleenvalintaa tasavallan presidentiksi.

Tarja Halosen vaalivankkureiden tukilistalla Conanin nimeä ei vielä näy. Omani kyllä laitoin. Ja laittaisin Tarja-bannerinkin blogiini, jos joku semmoisen haluaa tehdä. Kunhan siinä ei ole lippalakki päässä.

Tulossa on helppo vaali. Ei galluplukemien ylivoimaisuuden vuoksi - ne tasoittuvat vielä varmasti, ihmisluonto kun tykkää jännityksestä - vaan siksi, että valinta on helppo. Halonen on toiminut presidenttinä hyvin. Siksi en näe mitään syytä vaihtaa hyvää pois, kun hän kerran on halukas jatkamaan. Vaalivastustajillekin riittää hyviä tehtäviä tässä maailmassa varmasti.

Jos blogeihin kehittyy Bloggarit Tarjan puolesta -kampanja, olkoon tämä ensimmäinen postaus siinä tarkoituksessa. Saamme vähän politiikkaa blogeihinkin.

16 kommenttia:

kiltti kirjoitti...

Blogilistalle vaan luomaan luokituksia. "Presidentinvaalit" kaikille asiassa aktiivisille ja kunkin ehdokkaan kannattajille omansa. :)

Sedis kirjoitti...

Sen voi tehdä sitten, kun on riittävän monta kymmentä kannattajaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä bloggari aloitti oman presidenttivaalikampanjansa jo pari kuukautta sitten. Presidentinvaaleja on ennenkin voitettu gallupien neljänneltä sijalta :)

http://antti-juhani.kaijanaho.info/blog/

Sedis kirjoitti...

A-J: sinä mainostat näemmä vain ehdokkaita, jotka pyrkivät "presidentksi". Se on huolestuttavaa! Vaadimme koko kansan oikeinkirjoitusta!

Rauno Rasanen kirjoitti...

Tarja on kyllä hoitanut hommansa hyvin (mm. vaiennut oikeissa tilanteissa/paikoissa kuten suomettuneet eli "reaalipolittiset" edeltäjänsäkin), mutta en pidä hänestä tyylistään...

Siis...???

Rauno Rasanen kirjoitti...

Toisaalta - olen joskus toukokuun (21.5) päreessäni sanonut äänestäneeni Tarja Halosta vain sen vuoksi, ettei Sauli Niinistöä valittaisi.

Enkä tämä on minulle pätevä perustelu Tarjan puolesta edelleenkin.

Sedis kirjoitti...

Kyllä se varmaan kelpaa.

Anonyymi kirjoitti...

Sedis kuule, älä laske parhaan ehdokkaan viaksi sitä, että hänen kannattajansa ei osaa kirjoittaa hänen bloginsa nimeä oikein ;)

Tarjan puolesta sanon sen verran, että jos oma ehdokkaani ei ole toisella kierroksella ja Tarja on, saatan hyvinkin äänestää Tarjaa. Mutta en ensimmäisellä kierroksella, en mitenkään.

- A-J

Sedis kirjoitti...

Valtion rahojen säästämiseksi tavoite on yksinkertainen. Homma eka kerralla selväksi.

Siis kun äänestää eka kerralla selväksi, se on kuin panisi rahaa omalle tilille. Verorahat säästyvät parempiin puuhiin. Vaikka vihreisiin harrastuksiin.

Matti kirjoitti...

Minä olen kunnallisvaaleistakin innostuneempi kuin presidentinvaaleista. Hautalan rooliksi näen, että hän voi tuoda keskusteluun joitakin asioita joihin suurien ehdokkaidenkin on sitten otettava kantaa. Odotan vesi kielellä Halosen kiemurtelua Tsetseenia-asiassa.

tiina Kaarela kirjoitti...

Höh,
mullahan on ollut jo kauan tuo tekemäni nappi blogissani.
Tsiikaa beibi tsiikaa...

Tiina Kaarela kirjoitti...

panin tuohon suomi24 sähköpostiisi linkin kun tää ei hyväksy html-koodia kokonaan.

Sedis kirjoitti...

Läimäytin sen tuonne sivustaan. Se on vähän näkymätön...

ah kirjoitti...

Jos pienet yhden pisteen raamit laittaisi niin Tarja näkyisi paremmin?

Klaus Silander kirjoitti...

http://www.maharishi.no/Fred/index.html
www.llp.fi/tietkent.htm
Demokratia on tiensä päässä. Maailmanrauhan Maan kuningas Rama Tony Nader
hallitkoon.

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoitin Libanonista kotoisin olevan kuningas Tony Naderin arvonimen väärin, eli Maailmanrauhan Maan kuningasta nimitetään Raja Nader Ramaksi.
Hän on myös Maharishin Avoimen (www.mou.org) Yliopiston presidentti, ja hänellä on tohtorintutkinto neurofysiologiassa. Klaus Silander, sähköpostit ksilande@hytti.uku.fi,klaus.silander@tut.fi