lauantaina, lokakuuta 29, 2005

Sananvapautta ja krapulaa

Anssin juttu sitten ilmestyi Terveys ja kauneus -messuohjelmaliitteen ja vakuutussilppurimainoksen sponsoroimana. Näemmä minäkin olin neljällä rivillä mukana. Kun paperiin ei ole linkkejä painettu, ei ryntäystäkään varmaan tule. Mutta mihinkähän se toimittaja olkipillinsa tökkäsi?

Parasta lehdessä oli Heleena Savela - siis Anssin blogin Mimosan - pääkirjoitus. "Blogi on moderni tiedotusväline. Sen avulla kirjoittaja voi levittää reaaliaikaista sanomaansa kaikille niille, jotka sitä haluavat verkosta hakea. Historiaa ovat ne ajat, jolloin lehtien ja kustantamojen toimittajat saattoivat toimia portinvartijoina niille, jotka halusivat ajatuksensa yleiseen tietoon."

Ja halukkaita näyttää olevia, uusia ja vanhoja. Kysyn vaan, onko Krapulablogi viettänyt pitkänkin aikaa karussa sellissä. Tai sitten kyse on vain inkarnaatiosta, josta aikoinaan kirjoitin erään edesmenneen blogin innoittamana.

Uutuuksiin kuuluu myös kirjailija Mikko Rimmisen HS-blogina kirjoittava Eräänlaisuuden suuntaviivoja. Rimminenhän tunnetaan Pussikaljaromaanin tekijänä.

EDIT: 6 minuuttia julkaisemisen jälkeen blogilistan uutuus, 15 minuuttia kansakunnan kaapin päällä, näytti tältä

Luetuimmat blogit juuri nyt:
1. Sedis Blog

Että nyt se on koettu. Ajattelin kääntää posken ja nauttia sen kunniaksi korvapuustin.

Ei kommentteja: