tiistaina, lokakuuta 04, 2005

Maailman ihme

Paikalle sattunut tanskalaisturisti otti männä viikolla valokuvia maailman ihmeestä - karaokesta - ja oli niin ystävällinen, että toimitti niitä yhdelle kohteelleenkin. Kiitos, Mads.

8 kommenttia:

Sun äitis kirjoitti...

Vuonna 1994 olin Valkeakosken seudun kauppaoppilaitoksessa kuuntelemassa kiinalaisen markkinoinnin professorin luentoa (PPPP tai jotain). Esityksessään luennoitsija mainitsi kiinalaisen elintason noususta, miten ensi halutaan polkupyörä, sitten transistoriradio ja jääkaappi ja uutena haaveena karaoke-laitteisto.

Siinä vähän haukoimme henkeämme, kun Suomessakin karaoke oli silloin vielä aika uutta. Että ihan tottako miljardi kiinalaista haaveilee omasta karaokelaatikosta! Tiedä sitten moniko on yhdessätoista vuodessa saanut haaveensa toteutetuksi!

(ja edellisellä minun ei mitenkään olut tarkoitus vähätellä Sediksen merkitystä maailmanihmeenä!)

historiablogi kirjoitti...

Ex oriente lux!

Sedis kirjoitti...

Piti tuo edellinen olla Sediksen sanomana.

kervå kirjoitti...

"kun Suomessakin karaoke oli silloin vielä aika uutta." Suomessa juu, mutta "kin" ei. Muistelenpa 70-luvun lopulla katselleeni Tekniikan Maailmasta (voi olla joku muukin lehti) jaappanilaisten kotikaraokelaitteita. Kuva ei vissiin hirveästi rullannut, mutta väärinlaulamisen idea oli vissiin jo ollut baarikierroksellakin jonnin aikaa :)

ps. en tarkoita että Japani=Kiina, mutta läh

pni kirjoitti...

Prominentti klyyvari kulöörinsä perusteella.

Sedis kirjoitti...

Jes. Äidillä on samanlainen. Digiväreissä eritoten.

Riikka kirjoitti...

Minua kiinnostaisi tietää, mitä tässä kuvanoton hetkellä laulettiin?

Sedis kirjoitti...

Eikähän tuo liene loppuasento taputuksia kuunnellessa. Ja pieni poseeraus kameralle. Kun niitä suu auki, pää takakenossa -kuvia on niin paljon.

En ole varma, mutta ehkä se biisi oli Seasons in the Sun. Kanadalaista poppia nuoruusvuosilta.