keskiviikkona, lokakuuta 12, 2005

Silmä poikki

Joskus on niin, että yhdellä linkillä puhuu enemmän kuin tuhat sanaa.

Meni silmästä verisuoni poikki. En ole siniverinen väristä päätellen, eikä siihen sukututkimusta tarvitse.

Katsoin sitten netistä, miten muut. Tämä oli tulos: "Tässä jokin aika sitten katkesi verisuoni silmässä ja niin hassusti, että meni päiväkausia, ennen kuin lasiainen alkoi kirkastua, mutta täysin kirkkaaksi se ei ole sen jälkeen tullut. Nyt langanpätkiä ja ameeboja ja kaikkea siltä väliltä vaeltelee kaiken aikaa, välillä tuntuu kuin koko näkökenttä olisi kuin ikkunapesua vailla, niin sumeaa on."

Okei. Pitänee ottaa vähän iisimmin. Tiputtaa työtahtia. Enää 50 tunnin työviikkoja?

4 kommenttia:

ainailona kirjoitti...

Hei, nyt rauhallisemmin siellä, pliis. Ei enää yhtään uutta blogia tässä kuussa;-) Silmäniskujakin kai voisi hieman hillitä, vaikka sitä pilkettä tuntuu olevankin... noin niinku kommenttiosastoilla.

Anonyymi kirjoitti...

Voi olla merkki liian korkeasta verenpaineestakin. Onko sinulla ollut toistuvia päänsärkyjä iltapäivisin, huminaa korvissa tai lievää huimausta? Mikäli on, niin kannattaisi ehkä käydä lääkärillä.
tv. nimim. Kokemusta on

Sedis kirjoitti...

Olenko mä flörtannut jossakin? Siitähän saa verenpainetta!

Ja. Harvoin sitä saa anonyymia kommentoijaa kiittää. Nyt kiitän ihan asiallisesta kommentista.

minh kirjoitti...

Mulla katkeili silmistä verisuonia, kun synnytin. Oli vaan pakko tässä kommenttilootassa kysyä, että teitkö tohtori.fi:n Muistiklinikka-sivuilla olevan muistitestin? Minä en uskaltanut. On niin huono muisti nykyään.
Jos on kovaa stressiä ja verenpaine nousee ja verisuonet paukkuu silmistä, niin kannattaa yksinkertaisesti vähentää netissäoloa. Jos työssä käyttää nettiä ja/tai tietokonetta, niin kuulemma stressi siirtyy siitä helposti vapa-ajallekin.
Nythän puhutaan jo blogimasennuksestakin...
-minh-