perjantaina, lokakuuta 21, 2005

Top-more

Pinzerin Riitta oli kuulemma ideoinut sellaisen uuden top-listan, jossa jokainen voi koetella, miltä tuntuu olla 15 minuuttia julkisuudessa. Se on tulossa vasta tulevaisuudessa, joten jokaisella on hyvästi aikaa vaihtaa taskunauriit sekuntikelloon. Vaikka semmoiseen, jolla voi ottaa tuhannesosatkin talteen.

Uusi Top-lista on kuitenkin jo paljon nopeampi kuin se edellinen, henkisesti vanhaksi käynyt ja niin kritisoitu Top-lista, jonka järkyttävä vika oli se että se perustui ihmisten haluun lukea jotakin blogia. Viesti hyvä, väärä osoite, valitetaan monissa blogeissa.

En tiedä mihin tämä oma julkisuuspiikkini liittyy, sekunteihin, minuutteihin, tunteihin vai ikuiseen elämään, mutta näinä Hesari-blogien aikana on kai tuotava esiin, että hei, kamoon, mut mainitaan Hesarin Nyt-liitteessä. Tohtori Pantille minä tuon mieleen kaikista eläimistä norsun. Olenks' mä nyt joku republikaani.

3 kommenttia:

Komposti kirjoitti...

Jos arvon tohorismies alentuu piipahtamaan blogiini, vastasin Teille siellä, sivuten sattumoisin kyseistä aloitustanne, arvon Herra Tohtori!:)

Se markkinointikyky ennenkaikkea lienee avainsanoja Top-listoille pääsyssä!? Sitä joko on tai ei noin niin kuin syntymälahjana jopa tai opittuna!:)

Komposti kirjoitti...

PS Minäkin olen ollut Nyt-liitteessä eräällä nimimerkillä. Joitain vuosia sitten, pienoishaastattelusssa!;)

Sedis kirjoitti...

Piipahdin, mutta eipä siihen ollut kommentoitavaa. Sedis riittää täällä, mutta kaupungilla Herra Tohtori piristää aina kummasti.