tiistaina, huhtikuuta 04, 2006

Linkkejä koko kansalle

Koska olen aivan älyttömän lempeällä päällä, teen linkkejä. Tiesittekö, että Sedis Blogissakin kommentoinut Mr Bones seurueineen meinasi joutua tappeluun Bamakossa, Malissa. Ja tällä blogilla on sijalukuna 1526, tilaajia 9 ja viikoittaisia lukijoita 17. Vääryys kuin poliitikon blogi!

Vuosisatamme päiväkirja aloitti mainiosti ja näyttää jatkavan mallikasta filosointia Virilion hengessä. Vai olisikohan sitä saanut sanoa? Sijoitus 1463, tilaajia 10 ja viikottaisia lukijoita Blogilistan kautta 39. Voi meitä onnettomia!

Ja miten makaa maa Pää aueauxilla. Mies on Saksan neroin suomalainen ja sijoitus 62, tilaajia sentään 142, mutta blogilistan kautta lukijoita viikossa - ymmärrättekö! - viikossa! 146!. Ei ihme, kun sanoo meigääkin "vanhaksi starbuksi" ja selviää siitä rankaisematta.

Entäs vanhan - sic! - luokkatoverini Hollen Zombie Online. Sijoitus 543, tilaajia 33 ja lukijoita 38. Katsokaas nyt edes tätä verikoirasarjaa. Ymmärrätte ettei meillä koulussa ollut helppoa.

Kaikki tunnustavat, että Erkki Tuomiojan sivustot ovat merkittävimpien joukossa tässä maassa. Sijoitus toplistalla 301, tilaajia 59 ja viikottaisia lukijoita vaivaiset 86. Mikä meitä vaivaa?

Pnukilla oli hauskoja rockkuvia. Toplista 123, tilaajia 106, viikottaisia lukijoita blogilistan kautta 64.

Vain parasta ravintoasiantuntemusta saa veteraaniurheilija Christer Sundqvistilta. Sijoitus toplistalla 537, tilaajia 34, viikottaisia lukijoita 63. Erikoisasiablogeja Blogistanin parhaimmasta päästä, ja eiköhän yks tavallista pöljempi Virtanen häiriköinyt sielläkin niin, että kommentointi piti lopettaa. Tuttu härö, ei linkkiä.

Ja lyhytpinnaisten kommentaattoreiden aatelia: Ontuva Rabelais. Pitkällekö Nietzschellä ja aktiivisella kommentoinnilla pääsee Blogijunassa. Toplistalla 480, tilaajia 39, lukijoita blogilistan kautta viikossa 55.

Entäs sitten Suomen lahja Brysselille. Hanhensulka, joka on viime aikoina käynyt ärhäkämmäksi kuin alunperin pitää sivistynyttä ja viihteestä käypää blogia parhaimmasta päästä, kuten kaikesta kiinnostavasta pieteetillä bloggaava Mette-Mammakin, jonka sijoitus toplistalla 118, tilaajia 108 ja viikottaisia lukijoita 106. Sulan Dionysoksen kevään topsijoitus 309, tilaajia 58 ja viikoittaisia lukijoita 51, tosin viimeksi mainittuun saattaa vaikutta se, että päivitystahti on erittäin poikkeuksellisesti ollut hitaahko juuri näinä viikkoina. Matkoja?

MIT - NOKIA - HY -linjalta bloggaileva Mane palasi Suomeen parin vuoden ameriikan matkan jälkeen. Joten Sikalassa nähdään joku päivä... Tunnusluvut: 857, 20, 35.

Entäs Kansatieteilijän desktopilta. Ei yhtään surkeaa postausta koko blogin olemassaolon aikana. Kansa palkitsee erikoisalablogin ruhtinaallisesti: sijoitus 653, tilaajia 27 ja lukijoita viikossa blogilistan kautta 23. Käykää päivittämässä tietonne kansatieteestä. Se on urbaania juuri nyt. Ei siis maaseuturomantiikkaa tai kansallista uhoa.

Niin ja saa minutkin tilata eli lisätä Blogilistan suosikeihin. Käy ensin kirjautumassa Blogilistalle. Sillä eihän noi vanhaa starbua parempia ole, hyviä vain...

7 kommenttia:

JM kirjoitti...

Korkeatasoisia ovat kaikki nuo mainitsemasi. Ja muita voisi luetella ison tukun. Tuomiojalla ainakin käy listan ulkopuolisia lukijoita paljon, luulisi. Tämä osoittaa, että bloggaaminen on edelleenkin varsin marginaalinen harrastus. Tavallisiin kotisivuihin verrattuna luvut ovat silti hyviä. Mutta kuitenkin, parempaan suuntaan mennään.

Sedis kirjoitti...

ET:n blogi on juuri eilen ollut pääuutisissa ja on eilisen päivän poliittisen agendan ykkösuutinen koko valtakunnassa. Ja muutama kymmenen kävijää? Uskomatonta.

Vaikka totta kyllä sillä on lukijoita muualtakin. Muuten minullakin ylivoimainen enemmistö tulee muualta. Paitsi silloin kun on kohujuttu käymässä.

Holle kirjoitti...

Törmäsin sattumalta tuohon "Vuosisatamme päiväkirjaan" ja hieman hämmästyin ettei lukijoita ole tuon enempää.
Onko joskus muuten tulossa arviota "Swimmer"-elokuvasta.
Pakko myös huomauttaa että Zombie-linkki johdattaa hieman väärään paikkaan. Originaali Zombie Online löytyy nimimerkin takaa.

Sedis kirjoitti...

Holle, anna oikea linkki tässä niin korjaan tekstiin.

Sedis kirjoitti...

Originaali Zombie Online siis tästä. On korjattu tekstiinkin.

ts kirjoitti...

Kiitos - samalla linjalla jatketaan!

Sun äitis kirjoitti...

Kiitos!
Useimmat entuudestaan tuttuja minullekin, mutta myös pari mukavaa uutta. Ääk, kohta näännyn näiden kaikkien tilausteni alle!