maanantaina, huhtikuuta 17, 2006

Pääsiäinen on juhlan aikaa

Pääsiäinen alkaa olla ohi. Vaimo ja lapsi karkasivat Tampereelle ja sitten Tallinnaan. Minut jätettiin heitteille Helsinkiin.

Onneksi ystävä Tampereelta saapui viinipänikkä kainalossa, joten pääsin näyttämään viinikastiketaitojani. Punaviinissä haudutettua lihapataa, lammascurrya ja Wienin leike oli viikonlopun ohjelmassa.

Iltaisin olemme lauleskelleet hieman karaokea, vaikka viikonlopun jonot ovat sitä luokkaa, ettei stagelle kovin montaa kertaa illassa pääse. Kannustus oli silti kiitettävää: kahteen henkeen kutistunut, mutta ympärilleen kannustavan fanijoukon kerännyt Wannebe-ryhmä piti siitä huolen. Kiitos ja terveisiä muillekin!

Emme provosoituneet edes eilen ravintolasta poistuessa, kun uhossaan höyryävä nuori bodaripoika, jota en ollut tietääkseni koskaan aiemmin tavannut saati hänen kanssaan keskustellut, asettui tiellemme ja esti jatkuvasti uhkaillen meitä lähtemästä, yrittipä roikkua kraivelissakin. Kun siihen kyllästyimme, soitimme poliisit paikalle pidättelemään nuorta miestä hetken. Ja niin tie oli taas auki kotiin saakka. Onneksi mitään ei tapahtunut eikä kehenkään sattunut, vaikka ei siinä meinaa pokka pitää, kun kaveri rutistelee vaatteita, jotka sattuvat olemaan minun päälläni. Pääsiäinen on juhlan aikaa. Be careful out there!

Pari leffaa, litra jäätelöä ja valmistautuminen rankkaan ensi viikkoon edessä.

1 kommentti:

Aleksandra kirjoitti...

:) :) :)
Hyvä Sedis, hyvä me.