maanantaina, lokakuuta 04, 2004

Pariisin tuomiset


Klikkaamalla ensin kerran ja suurentamalla oikeasta alakulmasta voit tarkastella silmänpunuaiseni verisuonistoa tarkemmin. Lääkarit voinevat jättää ystävällisesti diagnoosin kommentteihin, sillä minulla on aika lääkäriin vasta huomenaamulla. Aluksi kyse oli allergisesta reaktiosta äärimmäisen pölyiseen höyhentyynyyn, nyt en enää tiedä. Silmät rähmivät voimakkaasti.

5 kommenttia:

Sedis kirjoitti...

Tekisi melkein mieli käydä kapakan portsareiden keskuudessa testaamassa näiden biotunnistimien toimivuutta.

T.K. Makinen kirjoitti...

Tervetuloa kotimaahan, Sedis. Ettei nyt vain tullut viinihuuruissa vedettyä Ranskanmaalla bouillabassea. (Eikös aiemmin ole ollut juttua kala-allergiastasi?)
Kyllä se siitä jouluun mennessä tokenee, ja jos ei, niin toivottavasti kestää vappuun saakka, niin säästyt vappunaamarin hankinnalta!
P.S. Itselläni oli männäkesänä ihan samanväriset, kun kävin sinileväkylvyssä.

Sedis kirjoitti...

Selitin kyllä kalatahnan, äyriäisliemen ja hainruston käyttökiellon kaikille ravintolatyöntekijöille. Halusivatpa he sitä tai ei. Jokaiseen kysymykseen maistuiko, annoin luennon siitä, kuinka tämä ruoka olisi pitänyt valmistaa. Sisäänheittäjien kanssa kehittelin riitaa. Jotain oli aina vialla. Saattoivat he tietysti tonnikalan pyrstöllä keittoani sen jälkeen silpaista. Mutta eipähän kukaan tullut tämän näköiseltä tippiä pyytämään. Sen verran nyrkkeilijältä alan näyttää.

ainailona kirjoitti...

Autsh, freaky! Toivottavasti et tule valoisalla vastaan, saattaisin säikähtää.

Sedis kirjoitti...

Proud to present: vaimo ei tunnistanut valokuvasta.