lauantaina, lokakuuta 23, 2004

Pikkujoulut

Matkalla oli matkalla blogaajien pikkujouluun ja tarvitsi siksi luotettavan pikkujoulutestin.

Testasinpa siis minäkin. Tuloksena oli "Supliikkimies Huikkanen": "Kontakteja syntyy ja se näkyy. Väsymättömästä ja taidokkaasta tanssiseurastasi saavat nauttia kaikki tasapuolisesti - siis naiset. Annat arvoa klassikoille myös tanssilattian ulkopuolella, wieninleikkeestä Luotto-partaveteen ja Vakio-pastilleihin. Jos pikkujoulunne järjestetään merellä, lähdet matkaan asiallisesti, mutta et ylellisesti pukeutuneena. Tukkasi on hyvin, onhan taskussa kampa ja sellainen tax freestä ostettu nerokas litteä pullo."

Että semmoista. Tässähän oikein odottaa ensimmäisiä pikkujouluja. Työpaikallakin sellainen järjestetään. Tänä vuonna en olekaan pikkujoulutoimikunnassa, joka on ensikertalaisten kohtalona, joten viimevuotinen omistautuminen pikkujouluelokuvineen, tietokilpailuineen ja juontamisineen on muisto vain.

Kommentteihin voi antaa parhaita glögiohjeita, jollei siitä ole sitten ihan meemiksi.

2 kommenttia:

T.K. Makinen kirjoitti...

Moroskoopin jouluglögi:
1 osa kossua
2 osaa kossua
3 osaa kossua
1 manteli
1 osa punkkua tahi punaista smurffilimsaa
1 keskusneidin kyynel tahi tippa neitsyen pissaa

Koristellahan kauniisti siten, jotta
ensin asetellahan kuusi lasia kaunihisti tajoottimelle
ja sitten syärähän makkaravoileipä.
Kesken syännin aivastetahan 1 suullinen hyvin jauhettua
voileipämössöä lasien päälle ja pyyhitähän roiskehet Vileralla tarjoottimelta ja lopuksi laitetahan koko hoito mikrouunihin kolomeksi minuutiksi.

Sedis kirjoitti...

Mantelin saan varmaan aamupuurosta, mutta tuon neitsyen perässä juokseminen vähän arastuttaa. Ei taida Helsingistä löytyä...