lauantaina, lokakuuta 30, 2004

Sedis Blog ryövää maailmanmaineen

Benrope ja Skrubu yllyttivät testaamaan.

En tiedä miten pojille kävi, mutta minulle sanottiin näin: "Your website is ranked 259 in the world. This is excellent and shows you have an exceptionally popular website."

Jos joku haluaa alkaa tulkitsemaan, se tarkoittaa sitä, että Sedis Blog on Suomen Nokia.

Mutta kun nyt ulkomaiden puolueettoman ja rehellisen arvion nähdessänne ja kuullessanne tilaamaan ryntäätte, ottakaa tämä Sediksen elokuvablogi siinä samalla.


7 kommenttia:

Jaakob kirjoitti...

"Your website is ranked 259 in the world. This is excellent and shows you have an exceptionally popular website." Erittäin mielenkiintoista. Sain saman sijaluvun. Tarkoittaa tämä että olen syrjäyttänyt Sedis Blogin tuolta tavoitellulta paikalta?

Sedis kirjoitti...

Jaakob hyvä. Olemme samalla sijalla.

Kiitos että kannat minua näiden lätäköiden yli! Hopi, hopi!

Jaakob kirjoitti...

Elämme jännittäviä aikoja.

T.K. Makinen kirjoitti...

Ja että edelleenkin pysyttäisiin nöyrinä siellä Sedislovakiassa, haluan huomauttaa, että Moroskooppi oli kyseisen saitin mukaan MAAILMAN 256:ksi seuratuin blogi. Jottaettä sillä tavalla.

Sedis kirjoitti...

Jessus. Peräkanaa tässä taaperretaan jyvien perässä, näemmä. Mutta suomen kieli, suomen mieli on kovaa valuuttaa. Missä ovat ruotsalaisblogit, missä norjalaiset?

Sedis kirjoitti...

Tsekkasin myös Sedisksen elokuvablogin eli elokuvat.blogspot.com -osoitteen tilasto-ohjelmallamme: "Your website is ranked 259 in the world. This is excellent and shows you have an exceptionally popular website." Ehkä kyseinen firma ei jaa muita kuin 259 sijoja. Moroskooppi voisi tietysti palata käsinseisonnasta eli pää alaspäin -asennosta ja huomata ettei se viimeinen numero ollut kuutonen vaan ysi.

T.K. Makinen kirjoitti...

Few websites link to this website, making it hard to find (more detail)
This website appears to be in violation of the British Disability Discrimination Act (more detail)
A Google search for "Moroskooppi" finds this website as #1 (more detail)
This website is exceptionally popular (approx #265 in the world) (more detail)