keskiviikkona, marraskuuta 17, 2004

Rakas joulupukki

Tämä on ihan ensimmäinen kerta kun kirjoitan sinulle. Pyydän anteeksi, etten ole aiemmin ehtinyt. On pitänyt olla kiltti. Tänäänkin, kun vaimo oli hummaamassa karaokessa, vein kolme roskapussia, tiskasin, laitoin lapselle ruokaa (ja siinä sivussa nälkäiseksi itsensä laulaneelle), valvoin iltapesun ja viihdytin niin että se nukahti.

Nythän on niin, että eilisessä tai toissa päiväisessä Helsingin Sanomissa oli Kruunuradion mainos. On se hieno. MPEG-2 tekniikkaa. 12 kertainen zoom. Optinen kuvanvakain. 3 x 1/3" ccd-kenno, 3,5 tuuman 16:9 näyttö = parempi kuvanlaatu kuin DVD:ssä eli teräväpiirtokamera.

Kyllähän se vähän maksaa, 4785 euroa, mutta etkö voisi tämän kerran. Jos et suoraan, niin vaikka Loton kautta. Lottotyttö on aina ollut lähellä sydäntäni.

Pikaiset yhteydenotot allekirjoittaneeseen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Valitan...

...Suomessa joulupukki vieraili aluksi säätyläiskodeissa syrjäyttäen vähitellen tieltään tapanin- ja nuuttipukit. Suomalainen pukki oli pelottava isähahmo. Hyvätapaiset lapset saivat häneltä lahjoja, mutta tuhmia lapsia varten pilkisti kontin suusta risukimppu...

(http://www.kirjastovirma.net/joulu/joulupukki.html)