tiistaina, marraskuuta 30, 2004

Suuren kiven takana

Blogistanin kiltit tytöt ja pojat onnistuivat sitten savustamaan Plökin piiloon jonkin suuren Internet-kiven taakse. Siellä Sven Tuuvakin, eikä ujostellut isompiaan puhutella.

Nyt kun monilahjakkuus Höglundin ei tarvitse enää käyttää aikaansa Blogistan-asioiden ja sähköposti-identiteettinsä vatvomiseen, mikä meinasi tehdä hänen blogistaan ajoittain hyväksikäytettävän, hän voisi lähettää uuden osoitteensa minulle. Osoite löytyy profiilista.

Jos olisin tarpeeksi vanha ja arvovaltani menettänyt, sanoisin, että hävetkää lapsukaiset. Selkään sietäisi melkein tusinalle antaa. Koko sirkus, jota en viitsinyt paljon kommentoida, oli jälleen kerran he-le-ve-tin huono shou! Mitättömin ja epäeettisin vihjauksin ja nimettömillä "kyllä-te-tiedätte-mistä-on-kysymys"-teinikatseilla tämäkin homma hoidettiin. Kun sanon näin, en tarkoita asiaa, kiusaamista, vaan sitä MITEN asia hoidettiin. Ulkopuolisen oli vaikea nähdä kuka kiusaa ketä, kun sekä sanat että teot ovat samanvertaiset ja kaiken kaikkiaan varsin lapsellisia. Anteeksi vähättelyni, mutta minulla on keski-ikäisen näkökulma.

Blogistanissa vain ei ole sitä telkun nappia, josta Kauniit ja rohkeat saisi kiinni vähäksi aikaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä en kyllä keksi miten suoremmin, selkeämmin ja vähemmin vihjauksin itse olisin voinut asiani ilmaista. Monilahjakkuuksillekin pitää olla jotain käytösnormeja.

Nimettömät vihjailut Panun lapsiinsekaantumisista olivat täysin yhtä tuomittavia kuin Panun toiveet bloggaajan kuolemasta.

--
b.

Timo kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.