maanantaina, marraskuuta 22, 2004

Vyötä kireämmälle!

Sedis Blog Inc. yhtiötiedote

Sedis Blog Inc:n Henkilökunta on lakannut lakkoilemasta, uudet tuulet puhaltavat ja lakoavat lunta tupaan. Sedis Blog Inc.:n toimitus- ja "ex-cute" -johtaja Sedis Zedis on antanut suurenmoisen lausunnon, minkä tiedotusosasto näin papukaijana toistaa: "JEE! Sata rikki eka kerran", Sedis Zedis sanoi vaikuttuneena heilauttaen vasenta kättään olkapään korkeudelle. Tarkkailijat havaitsivat, että hän tirautti lähes oikean krokotiilin kokoisen kyyneleen katsoessaan toisenkin kerran Pinseri Inc.:n uusimman pörssilistauksen. "31 (+2) Sedis Blog 100 (166) 99% 82.9 [s] [k]", Pinseri Inc. totesi tänään klo 15 jälkeen shampanjapullojen poksahdellessa Sedis Blog Inc:n Twin Towersissa Helsingin Herttoniemessä.

Tammipuisella kirjoituspöydällään olevaa neuvostotankkia käännellen unsere Führer Sedis Zedis kielsi kuitenkin henkilökuntaa tuntemasta minkäänlaista tyydytystä tuloksesta.

"Tämä ei näytä miltään, ei tunnu miltään eikä se ole mitään", Sedis Zedis pauhasi henkilökunta'kokouksessa'. "Mihinkään hyvänolotunteeseen ei ole aihetta. Meillä tyytyväisiä voivat olla vain osakkeenomistajat ja hekin pelkästään kannustavan voimansa eli ahneuden vuoksi. Mutta jotakin sentään on saavutettu. Enää eivät työnsuorittajat lausu vanhentunutta mantraansa: 'Ananasta ahmi, hotkaise pyy, loppusi porvari lähestyy.' He ovat oppineet sanomaan "kyllä" ja me jyrkän "ei". Tätä voimme sanoa riemuvoitoksi, demokratia ja sen aate ovat taas edenneet jyrmyin askelin kohti itämaista kapitalistista demokratuuria."

Suuri johtajamme Sedis Zedis lausui lisäksi vakavia sanoja henkilökuntaa laajemmallekin yleisölle. Nimittäin hän totesi aatteellisesti pohdiskellen: "Emme anna hyvänolontunteen pilata tehokkuusvaatimusta. Vyötä kireämmälle! on yhtiömme tunnus eteenkin päin. Ilmoitamme täten, että joulukuuksi palkkoja lasketaan kannustukseksi reippaampaan työtahtiin loppuvuoden kvartaalinkvartaalina. Sanomattakin on selvää, että aattellisen työnantajan velvollisuutena on todeta, että lakko-oikeus ja -ajatus on täten peruttu ja kielletty. Ja näistä tabuista emme neuvottele nyt emmekä myöhemminkään, sillä politiikkaa ei pidä sotkea työsopimusasioihin."

Työn-antajien keskus-liitto ja Elin-keino-elämän valtuus-kunta ovat jo ehtineet yhtyä Sedis Blog Inc.:n lausuntoihin vaihtamalla johtajansa naps-naps. "Vyötä kireämmälle", kuuluu Etelärannastakin päivän sanoma. "Asemamme elinkeinoelämätilannevertauksessa maailman ykkösenä on tietenkin vain sanoma ulospäin. Maan sisällä kerromme aivan päinvastaista. Olettehan sen jo kampanjamme yhteydessä varmaankin pari kertaa kuulleet. Ahdasta on markkinoilla, ja palkat tekevät hallaa. Lunta sataa tupaan jo pelkän verotuksen vuoksi. Eläkkeet out, halpa työvoima in, yrityksillä ei sosiaalista vastuuta ole ja sosiaaliturvan maksaminen on oikeasti yksilön asia. Yritys maksaa vain työtunneista ja voi määrätä ne, koska miksipä se muusta maksaisi. Juuri siksi omat optiomme, kultaiset kädenpuristukset, erorahat ja miljoonatulot on ratkaistava salaisissa kahdenkeskisessä neuvottelussa. Suosittelemme tätä kaikille ulkoistetuille periaatteeksi. Globaalisti suomalaisten yritysten ennätysvoitot ja osingot ovat vasta alkua. Suotuisan kehityksen vahvistamiseksi näinä vaikeina aikoina vaadimme enemmän valtion tukirahaa jättiosinkojen maksamiseen."

Liitämme tähän tiedotteet maailman huippupörsseistä, jollei shampanjaa ole läikkynyt laitteisiimme:
:: NEW YORK , RIAD, TOKYO
Dow 10456.91 (-1.11%)
Nasdaq 2070.63 (-1.63%)
Sedis Blog Inc. 666,6 (+0.666)

:: NOUSIJAT

SEDIS BLOG 8.80 (+10.00%)
MUUT BLOGIT 3.50 (+2.79%)

:: LASKIJAT

LOSER BLOG 2.00 (-4.30%)
KIUSAAJABLOG 3.00 (-100.0%)
ATM/YTM BLOG 6.00 (-4.00%)
MILITAARIBLOG 7.02 (-12.00%)


Muistutukseksi reaalimaailmasta:
käyttäjä97: 6 päivää 3 tuntia sitten; pisteitä: 0.12 (aktiivinen) käyttäjä98: 6 päivää 4 tuntia sitten; pisteitä: 0.118 (aktiivinen) käyttäjä99: 6 päivää 8 tuntia sitten; pisteitä: 0.094 (aktiivinen) käyttäjä100: 6 päivää 16 tuntia sitten; pisteitä: 0.043 (aktiivinen) käyttäjä101: 6 päivää 17 tuntia sitten; pisteitä: 0.04 (aktiivinen) käyttäjä102: 6 päivää 20 tuntia sitten; pisteitä: 0.022 (aktiivinen)

Ei kommentteja: