perjantaina, helmikuuta 18, 2005

Hukkapiilo

Hukkapiilo ei tarkoita Ison Pahan Suden väijymäpistettä Punahilkkaa varten, vaikka onkin perjantai ja ensi viikolla hiihtoloma ilman EU-tervaa ja höyheniä.

Ei, se tarkoittaa silmälaseja. Käykö teille niinkuin minulle nykyään varsin usein. Heräät ajoissa. Teet aamupuuhia ja sitten päätät mennä suihkuun. Paita pois ja siinä sitten laitat silmälasit jonnekin. Ja kun palaat suihkusta, laseja ei löydy mistään. Likinäköisenä niiden etsiminenkin on tuskaa. Vältät paniikkia ja ajattelet, että kyllä ne tulevat vastaan.

Menee varttitunti, puoli tuntia, ja alkaa ahdistaa. Ei vaan löydy. Sokea löytää jyvän, mutta minä en brillejäni.

Lähdenpä tästä etsimään. [Alistunut huokaus!]

7 kommenttia:

mea kirjoitti...

Ei, minulle ei käy koskaan noin. Minulle käy lisäksi niin, että menen suihkuun lasit päässä ja etsin niitä sitten kuumeisesti joka paikasta kunnes muistan, että ne on jo päässä.

Sun äitis kirjoitti...

Kyllä käy. Kännykän vielä löytää soittamalla siihen ja etsimällä äänen perusteella. Mutta silmälaseja siis ei. Kukahan valmistaja ensimmäisenä alkaisi kaupita lisälaitetta, joka saisi silmälasit hälyyttämään, kun niiden numeroon soittaa?

Kaura kirjoitti...

Avaimiin myös semmoinen hälytin. Hankalimmat paikat top 2: ulko-oven lukossa ulkopuolella ja jääkaapissa margariinipaketin varjossa.

Nimetön kirjoitti...

Kyllä! Sama koskee kelloa, joka häviää mystisesti aina kun olen poistanut sen ranteestani. Nyt kelloni on ollut hukassa jo kolme kuukautta. En löydä sitä, vaikka silmälasini ovat vielä tallessa.

Johanna

Kuuluttaja kirjoitti...

Painakaa sitä Ctrl-F:ää

Jari Sedergren kirjoitti...

All you gotta do is to control and find. Fine.

Jari Sedergren kirjoitti...

Lasit siis löytyivät, mutta ensi kerralla käyn heti painamassa controlli F.:ää