torstaina, helmikuuta 17, 2005

Ljubljanaan

Tärkeimmät ensin. 495 pistettä Bloggaajastatustestistä. Olen kyllä sitä mieltä, että olisin ansainnut harrastuspisteitä karaokesta ainakin viisi tai muuten Karthago olisi tuhottava.

Mutta. Jos karaokesta saisi pisteitä myös bloggaavien maalaisserkkujen tsäännssit kohottaa niinku statusta paranisivat ja urbaanisten gadgetöivien ibloggaajien hälyttävät luvut saataisiin vähän laskemaan.

Oli muitakin mukavia uutisia. Sloveniasta tuli sitten sähköpostilla ilmoitus, että minut ja kollegani Ilkka on abstraktimme perusteella hyväksytty puhumaan FIAF:in maailmankongressin tieteelliseen symposiumiin kesäkuussa. Joten tie vie Ljubljanaan kiintoisat kooste-DVD:t ja filmirullat kainalossa.

Viestin osoitekentästä päätellen kaikkiaan luennoijia näyttää symposiumissa olevan 10 Uudesta Seelannista Tanskaan. Suomalaisia esiintyjiä ei näissä aiemmin ole ollut, joten siinä mielessä kuparinen meni rikki.

Vietin tänään päivän Santahaminassa Maanpuolustuskorkeakoulun johtamisen laitoksen, Reserviupseeriliiton ja Kadettikunnan järjestämässä maanpuolustusarvoja käsittelevässä seminaarissa. Bloggaan siitä ehkä myöhemmin tänään. Täytyyhän sitä ennen uutisvälineitä ehtiä!

1 kommentti:

mea kirjoitti...

\m/o_o\m/ maalaisserkkulassa ei millään jaksettaisi juoda niin paljon koktaileja kuin kuvaaminen vaatisi eikäpä siitä mitään tulisikaan enää semmoisen juomisen jälkeen. Siis karaookesta pitäisi saada ainaski viiskyt ja tanssiosuudesta sen harvinaisuuden vuoksi seitenviis. Toisaalta, eikös me kaikki haluta olla erilaisempia kuin muut. Näin maalainen ei ole edes maalainen.