lauantaina, helmikuuta 26, 2005

Linkkilenkki


Tervetuloa viikonlopun ohjatulle matkalle internetlandiaan.Tasokasta seuraa maailman sen seitsemästä ihmeestä. Kiristäkää istuinvyönne ja tukka putkelle. Skidit on jätetty kompuutterin äärelle aivan ministeri Karpelan neuvojen mukaisesti.

Blogistan-boulevardia hurautellessa ilta aloitetaan iloisella karaokelaululla. Jokainen saa mukaansa ilmaisen karaokesoittimen ja muutaman sata biisiä. Kyllä on bussissa tunnelmaa. Tietysti on mahdollista tehdä laulunsa itse. Tingeltangel, hoppadoijaa, rocknroll nyt aina soikoon!

Ja menot sen kun paranevat kun parkkeeramme pääkadulle ja pääsemme elokuviin. Elokuvaksi on valittu Espanjan pojan 7:35 aamulla. Se on Nacho Vigalondon huima elokuva. Monet saattaisivat pitää vielä enemmän hänen Philip K. Dick -sovituksestaan elokuvassa Codigo 7 , joka on tosin netissä vain espanjankielisenä. Mutta sitähän ymmärtää, koska kyse on yleisestä scifi-kielestä! Nacho Vigilando on Espanjassa kova poika, palkittu 16 kertaa lyhyelokuvapalkinnoilla eri rooleistaan näyttelijänä, käsikirjoittajana ja ohjaajana. Nyt on varmasti aika tutustua häneen Suomessakin.

Nachon elokuvat eivät ole tylsiä. Eikä tylsistä elokuvista enää tarvitse edes kärsiä. Liittymällä jäseneksi Movie Advisoriin saat suositukset, joka ohjaa elämäsi monotonisesti vain sellaisiin elokuviin, joista olet aina pitänyt, pidät nyt ja pidät huomenna. Sinusta tulee oikea konservatiivi, joka välttelee kaikkea uutta ja yllättävää elämässäsi.

Kaikki emme verenhimomme vuoksi rakasta humanistisia tieteitä. On käytävä luonnontieteiden parissa tutustumassa esimerkiksi yhdisteeseen nimeltä Arsole tai Unununium. Semmoisia tarjoaa saitti, jonka nimenä on simppelisti Molecules with Silly
or Unusual Names
. Kylläpäs helpotti tuo tutustuminen luonnontieteisiin. Mutta ehkä kannattaa kuitenkin käydä vilkaisemassa näyttelyssä, jossa esillä on Viktoriaanisen ajan robotteja. Niistä saa mukavaa nähtävää ensi yön painajaisiin.

Ei kommentteja: