tiistaina, lokakuuta 12, 2004

Romania mielessäin


Rahamiehenä on kiva olla. Torstaiaamuna on sitten lähtö Bukarestiin, paluu seuraavana maanantaina. Lennot Wienin kautta, mutta aikaa ei ole pysähdellä, veikkaisin joutuvani juoksemaan koneenvaihdot... Toivottavasti en jämähdä Wieniin maanantaina, sillä koneenvaihtoon on alle tunti ja se on nykyaikana lyhyt aika. Forexissa sadalla eurolla saa 3,8 miljoonaa leitä, joten ihan lein päälle ei kannata matkaa suunnitella. Ensi maanantaina sillä varmaan saisi jo yli 4 miljoonaa...

7 kommenttia:

ainailona kirjoitti...

Jösses, mikä kyläluuta - taas menossa maailmalle! Hyvää matkaa miljardöörille;)

Jari Sedergren kirjoitti...

Mitäpä sitä ei tekisi isänmaansa eteen näinä kovina ennakkoäänestys- ja Stokkan hullujen päivien aikana.

ainailona kirjoitti...

Juu, rouva Sedis pärjää varmaan vallan mainiosti yksikseenkin Hulluilla päivillä, jos rahayksikössä on yhtä paljon nollia.

Jari Sedergren kirjoitti...

Tytär kellahti kirjaimellisesti selälleen nähdessään 1000000:n lein setelin. "Jos tuo olisi euroja" hän sanoin vuorineuvos silmissään.

Anna kirjoitti...

varo vatsatautia. esimakua bukarestista voit saada tamperelaisten joukkueurheilijoiden matkapäiväkirjasta.

Jari Sedergren kirjoitti...

Täytynee voidella perinteisellä bakteerinpoistoaineella kurkkua ja vatsaa aamun illoin.

Janice Aliena kirjoitti...

Luin online-kommentti Los Angelesissa toimivasta toimittajan paljastaa, kun hän on löytänyt poikaystävän, 2 kuukautta sen jälkeen kun hän on entinen poikaystävänsä hajotettu.
Lähetän sähköpostiviestin yhteyshenkilö Dr.Amisoon, koska minulla on tämä voimakas aikomus, pääsy asiat toimivat minulle, uskoin todistusten varten tosielämän todisteita. Tajusin, mikä on hyvä jakaa täällä, koska sidottu, vahvistettu se inspiroi myös muita.
onneksi yksi löysin Dr.Amison sähköpostiyhteyden blogiviestissä. Todistan tänään maailmalle ilosta ja onnellisuudesta ... tämä on yksi elämäni iloisimmista hetkistä. Dr.Amiso Suuri Rakkaus-Loitsu lunasi loitsun puolestani palauttaakseni entisen aviomieheni taika- ja rakkausloitsuillaan.
Olen naimisissa yli 6 vuotta ja se oli niin kauheaa, koska aviomieheni huijasi minua todella ja haki avioeroa. Erotimme ennen kolme kuukautta sitten ja palasimme sitten niin paljon kerjäämisen jälkeen mukavilla rakkauden lahjoilla.
Rakastan mieheni niin paljon. Enää voinut tehdä mitään vahingoittaakseen häntä tai saadakseen hänet tuntemaan olonsa huonoksi..halusin turhaan sitä ennen rakastavan minua ikuisesti. tänään elämme molemmat onnellisina yhdessä. Rakastan häntä niin paljon. Tarkoitan, hänellä oli ensimmäinen rakkauteni (ainakin sellainen tuntuu).
Olen kiitollinen ja upea tälle hienolle miehelle. Pelkäsin aluksi epäilystä, mutta yrittäjä sen ja se toimii minun hyväni. Olen varma, nyt tämä toimii hyvin, 100% varma.
ota yhteyttä henkilökohtaisiin viesteihin kautta (herbalisthome01@gmail.com)
hänellä on valtuudet ratkaista suhteelliset kysymykset -
* Rakasta loitsuja Win-Back Ex-rakastaja ja pysyvä pysyvästi mukanasi.
* Menestys ja promootiotaika, ja varakas.
* Perinteiset yrtit ja juuret parantavat syöpää, aivohalvausta, neitsyöpää, HIV / aids-parannusta.
* Maaginen loitsu rintojen ja rintojen suurentamiseen / pienentämiseen.
* henkinen puhdistus, rasvanpoltto ja laihtuminen.
* hedelmällisyysmaagia - NAISEN hedelmät, kuljeta omaa lastasi.
* taikuutta, SPELL LOTTERY & WIN-PELIT SPELL
Internet todella tärkeä tarjoamalla nopeita ja nopeellisiä ratkaisuja elämän ongelmiin.
tässä Dr.Amison henkilökohtainen sähköpostiyhteys; herbalisthome01@gmail.com