maanantaina, toukokuuta 31, 2004

Kaikua korvassa


Suihkun ja korvasuihkun jälkeen vasempaan korvaan tuli pieni kuminakaiku. Yksi asia mitä se muistuttaa on tippukiviluola.

On tietysti hauskaa, että näin vanhoilla päivillä saa uusia ominaisuuksia, mutta tämä on kelju. Nyt on jo enemmän havaintoja. Kun ihmiset puhuvat, vasemmassa korvassa kumisee muovinen rumpu. Kun kalautan hampaita yhteen, se päästää tosi selvän rumpuäänen. Tuntuisi olevan tärykalvon yläosassa jotain pielessä. Kipeä se ei ole.

Ei kuitenkaan samaa muovikalvon rätinää, kun laskeutuessa kerran Kööpenhaminaan. Korva rätisi kolme päivää ja vierailu meni mönkään kun ei mitään sillä korvalla kuullut. Ja kun jokin fyysinen ongelma syntyy, koko ruumis keskittyy vain siihen. Siksi vasemman käden pikkusormivamma voi halvaannuttaa kaiken toiminnan.

Sitten on niitä jotka eivät anna tämmöisten vaivata... Pelottavaa...

2 kommenttia:

kervå kirjoitti...

K-ommentti

Anonyymi kirjoitti...

Yes indeed, in some moments I can bruit about that I acquiesce in with you, but you may be inasmuch as other options.
to the article there is quiet a suspect as you did in the downgrade issue of this solicitation www.google.com/ie?as_q=blaze video magic 2.0 ?
I noticed the catch-phrase you procure not used. Or you use the dreary methods of inspiriting of the resource. I suffer with a week and do necheg